رئیس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ از آزادسازی ۳۷ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته غیر مجاز در روستای «کردان» بخش چندار خبر داد و گفت: ارزش این اراضی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است که در این عملیات، موارد متعددی از قطعه بندی، ویلا، بنای در حال ساخت و دیوارکشی، قلع و قمع شد.
به گزارش فارس، احمد نوروزی، رئیس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ، از عملیات آزادسازی اراضی تغییر کاربری یافته این شهرستان که در راستای اجرای تبصره ۲ از ماده ۱۰ «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها» انجام شد.
رییس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: این اقدام در منطقه روستای «کردان» واقع در بخش چندار این حوزه قضایی عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اینکه ارزش این اراضی بیش از 2 هزار میلیارد تومان است، اضافه کرد: در این عملیات، موارد متعددی از قطعه بندی، ویلا، بنای در حال ساخت و دیوارکشی، قلع و قمع شد که مساحت آن برابر با ۳۷ هکتار بود.
 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
ما را دنبال کنید.

source