قدیمی گفت: کیفیت ترانه ها را نمی توان با بخشنامه و دستور ارتقا داد. … ادامه خبر
جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کردهاید، "ادامه خبر" را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)
سایر منابع:
با دوستان خود به اشتراک بگذارید
می پسندم
0
سایر خبرها
…> معروفی بلخی در سرودن غزل و قصیده و مثنوی مهارت داشت. از آثارش می توان به دیوان وی اشاره کرد. از شعر های او حدود 55 بیت از غزل و قطعه و مفردات به جا مانده است، همچنین از برخی ابیات او چنین برمی آید که هزل و هجو نیز می سروده است. این شاعر و متکلم برجسته در اشعار خود امیر رشید عبد الملک بن نوح از امرای سامانی را مدح گفته است و در شعر عربی و پارسی استاد بوده و غزل های لطیف از خود برجای گذاشته است. مضامین …
…. در ادامه سروده منیره سادات صدیقی به اشتراک گذاشته شد و مورد نقد و بررسی اعضا و میهمان برنامه قرار گرفت. خدابنده در نقد شعرسپید این عضو نوجوان انجمن گفت: تعابیر زیبایی در این شعر بکار رفته است که به واژه ها جان بخشیده است. وی افزود: از صناعاتی که شاعران بکار می گیرند و در این شعر چند بار به کار گرفته شده است می توان به تناقض گویی اشاره کرد که معمولا به دو معنی …
سر کنی بیتی شعر به گویش شیرین شیرازی به گوش زمزمه ای شیرین است… پایین تر که بیایی، هوای جنوب و گرمای هوا هم تو را شاعر می کند… نصرالله مردانی فرزند خاک جنوب ایران، کازرون بود… سال 1326 به دنیا آمد. مردانی در شعر دفاع مقدس جایگاهی رفیع دارد و این به دلیل زبان قدرتمند حماسه در غزل اوست. کتاب های قانون عشق، خون نامه خاک، ستیغ سخن، چهارده نور ازلی، گل باغ آشنایی، حافظ از نگاه مردانی، گزیده ادبیات معاصر، آتش نی، قیام نور و سمند صاعقه از یادگارهای مردانی برای ماست. این شاعر نام آشنا در سال 1382 در کربلا از دنیا رفت. …
، شاعر غزل سرای معاصر ایرانی و از اعضای کانون نویسندگان ایران بود. بهبهانی از سال 1345 تا 1357 با رادیو همکاری می کرد که حاصل آن ساختن آهنگ برای بسیاری از آهنگسازان و خوانندگانِ رادیو در پیش از انقلاب است. پس از انقلاب نیز تصنیف ها و ترانه های زیبایی بر اساس سروده های وی ساخته شده و به یادگار مانده است. شعر های سیمین بهبهانی موضوعاتی هم چون عشق به وطن، زلزله، انقلاب، جنگ، فقر، آزادی بیان و حقوق برابر …
گه گاه شعر می سرود و خانه خود را محفل شعر ادیبان آن عصر کرده بود. حسینی داور در چنین محفلی رشد پیدا کرد و سپس تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش همدان به پایان رسانید و در سال 1319 از دانشسرای مقدماتی همدان فارغ التحصیل شد، آنگاه به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد و مدتی مدیر دبستان های بابا طاهر و علویان شهر خود بود. چندی نیز در تهران در دبیرستان مروی و دارالفنون به تدریس اشتغال …
سروده های برخی از شاعران که در تحلیل گونه شناختی، نوتزریق سرایان می توان نامیدشان نوعی شهوت گونه آفرینی سایه افکنده است. شاعر دویدن در لانگ شات معتقد است: این دسته از شاعران گاه با دستاویزِ مشتی اصطلاح شعر را از مرزهای هزل و هذیان نیز گذر داده اند و در مسابقه بی معنی سرایی گوی سبقت از هم می ربایند. برخی از اینان از این که مهمل گو و مهمل سرا خوانده شوند ابایی ندارند و حتی به نام خود سکه ی مهمل گویی آگاهانه معاصر ضرب کرده اند. انتهای پیام …
افسر بختیاری در روستای دستگرد بلداجی در شهرستان بروجن روز سه شنبه (29 تیر 1400)با حضور معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه آغاز شد . معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: داراب افسر بختیاری، شاعر بزرگ کشور و چهارمحال و بختیاری، تاج ادبیات بختیاری به شمار می رود . سید حمید پورمحمدی روز سه شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث خانه فرهنگ و هنر …
مایه مباهات و افتخار مردم ایران و استان به ویژه بختیاری ها است. تکمیل محور های ارتباطی چهارمحال و بختیاری وضعیت اقتصادی را متحول می کند او افزود: قدر گنجینه های تاریخ ادبیات کشور همچون شهریار و داراب افسر بختیاری، امروز بهتر مشهود است. سید حمید پورمحمدی معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه نیز گفت: داراب افسر بختیاری، شاعر بزرگ کشور و چهارمحال و بختیاری …
، ماهی سرگردانم رو به دیدار خود، ای آینه! بر گردانم! گفتم از عشق و عطش، منتظر بارانم چند وقتی ست که بیچاره خوزستانم نمک، آن بت که به زخمت بزند مَحرم نیست هم وطن! مزد شکیبایی تو ماتم نیست گر دلم بهر تو مضطر نشود، شرمم باد! اگر از شعر، لبی تر نشود، شرمم باد! شاعر غیرتِ تفتیده خوزستانم روضه خوانِ لبِ خشکیده خوزستانم شرم بر حیرتِ بی حاصلم آتش …
با صحیفه سجادیه و زندگانی امام محمد باقر (ع) نیز آثاری را تولید کرده و در اختیار علاقه مندان به کتاب خوانی قرار داده ام. این فعالیت های فرهنگی را درحوزه های شعر، نویسندگی و اجرای نمایشنامه های فرهنگی در آینده نیز ادامه خواهم داد. نظر شما درباره اهمیت و گسترش کتاب خوانی در بین مردم به ویژه نوجوانان چیست؟ ما سعی می کنیم بنابر فرمایشات و تاکیدات رهبر فرهیخته انقلاب اسلامی فرهنگ …
به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا ، روزنامه خراسان نوشت: زنده یاد استاد مرتضی احمدی، هنرمند بزرگ معاصر، برای نسل های مختلف ایرانیان شناخته شده است. قدیمی ها او را با پیش پرده های ماندگارش می شناسند، نسل های دهه 50، 60 و 70 او را با فیلم ها و دوبله های جاودانه اش در خاطر دارند و حتی کودکان و نوجوانان امروز هم، در قالب برنامه زیبای شکرستان و در کسوت راوی، استاد احمدی را می شناسند و از صدای …
داور حوزه هنرهای نمایشی سی و نهمین جشنواره فرهنگی و هنری فردا ، فرهنگ را پایه، مایه و حیات اصلی یک جامعه دانست و گفت: پایه و حیات اصلی یک مملکت و یک ملت از آموزش و پرورش آغاز می شود. اردشیر صالح پور داور بخش نقالی حوزه هنرهای نمایشی سی و نهمین جشنواره فرهنگی و هنری فردا ، در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه در شاهنامه حکیم فرزانه توس یک مناظره میان بزرگ مهر حکیم و خسرو نوشیروان …
پایه و با ادغام سه ملودی بومی نرگیس جار ، دریا او دره و ماه ننه جان ساخته شده که در یک قطعه با تنظیم استاد روشن روان کنار هم قرار گرفته اند. می توان گفت که این اثر روایتی قدیمی با تنظیمی جدید است. وی افزود: کار ساخت این قطعه بهار پارسال به پایان رسیده بود و قصد داشتیم که حدود یک سال پیش در مراسمی رسمی از این قطعه رونمای کنیم. اما شرایط کرونایی اجازه نداد که بتوانیم چنین برنامه ای را …
افراد خانواده، درباره خصوصیت های اخلاقی، روش زندگی و شیوه مدیریتی ایشان، بحث و گفت وگوهای فراوانی انجام گرفته، اما باز هم جای سخن گفتن باقی است؛ به قول شاعر شیرین سخن، لسان الغیب، جناب حافظ: یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب از هر زبان که می شنوم، نامکرر است رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) بارها بر نقش سازنده و امیدآفرین جوانان در پیشبرد کشور، به ویژه …