نمایشنامه «کرکس» را که سودابه فضایلی، ۵۲ سال پیش نوشته است، فرزاد امینی در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌آورد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با بهبود شرایط و گذر از پیک پنجم کرونا، فرزاد امینی، نمایش «کرکس»، نوشته سودابه فضایلی را از ششم مهر در سالن استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر، روی صحنه خواهد برد.
امینی که در کارنامه خود کارگردانی آثاری همچون «من از سگ بودنم چیزهای جدیدی فهمیده بودم»، «عشق سال های وبا»، «آه شهلا این گاوی که جلوم داره راه میره، اسمش داووده»، «هیپولیت»، «ترس و لرز» و «یازده جریحه روح» را دارد، درباره این نمایش می‌گوید: «نمایشنامه «کرکس»، اثری ‌است که استاد فضایلی، آن را در سال ۱۳۴۸ نوشته است. «کرکس» یک تراژدی مدرن است در فضائی از سمبولیسم و بیانِ تو در تویِ درامِ سودابه فضایلی. درامی که مختصِ اوست. هم در رمان‌هایش و هم در نمایشنامه‌هایش».
نمایش «کرکس» به کارگردانی فرزاد امینی از ۶مهر، در تماشاخانه ایرانشهر اجرا خواهد شد. بازیگران این نمایش به ترتیب الفبا عبارتند از نازنین‌زهرا برومند، محمد پسندیده‌کار، ژاله رازبان‌صفا، آزیتا رحیمی، ماهان ریاضی، میلاد صفوی، مونا کریمی، شاهین عبدیان، غزل منعمی، یاسمن مومنی و مهناز میرجلیلی.
همچنین، غزاله فراهانی‌کیا، طراح لباس و محمدعلی کنجدی، دستیار کارگردان این اثر نمایشی هستند.
۵۷۵۷
با شروع فصل پاییز  و بازگشایی مدارس، از آنجا که از آبان کلاس‌های مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد، خانواده‌ها بیشتر ترجیح می‌دهند که فرزندان خود را با اتومبیل شخصی خود به مدرسه برسانند.  عملا سفر با خودروی شخصی ممکن است مشکلات فراوانی از جمله،آلودگی محیط زیست،ناهنجاری‌های ترافیکی و حوادث زیانبارِ رانندگی را تحویل جامعه دهد ولی با توجه به شرایط کرونایی، استفاده از خودروی شخصی چندان هم غیرمنطقی نیست.
تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved

source