Wp Header Logo 755.png

موزه مردان نمکی زنجان بعد از عبور از وضعیت اضطراری و با نظر شورای تأمین استان و مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از امروز برای بازدید گردشگران آماده است.

باز شدن موزه مردان نمکی زنجان به روی گردشگران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون میراث فرهنگی استان زنجان از باز شدن موزه مردان نمکی به روی گردشگران خبر داد و گفت : موزه مردان نمکی به منظور اطمینان از سلامت و امنیت آثار گرانبهای این موزه موقتا تعطیل شده بود .

محمدرضا محمدپور افزود : گنبد سلطانیه، آرامگاه چلبی اوغلو، آرامگاه ملا حسن کاشی و معبد داش کسن در شهرستان سلطانیه، به همراه موزه رختشویخانه زنجان و تمامی اماکن تاریخی دیگر ، ماه گذشته بازگشایی شده بودند که از امروز موزه مردان نمکی هم آماده و بازگشایی شد.

وی گفت: استان زنجان با داشتن سابقه چند هزار ساله، گنجینه با ارزشی از موزه‌ها را در دل خود جای داده است که تقویت بینش و فرهنگ موزه‌ای در آن می‌تواند موجب توسعه کمی و کیفی موزه‌ها شود.

معاون میراث فرهنگی استان زنجان افزود : ساعت کاری این موزه تا پایان شهریورماه در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۹ و روز‌های پنجشنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ خواهد بود.

source