به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شبکه یک امشب با برنامه «جامجم» به استقبال مناظرهای جنجالی خواهد رفت، مدیر شبکه تهران به ضرورت ساخت انیمیشن برای کنترل ترافیک اشاره دارد، آثار راهیافته به بخش تلویزیونی جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی مشخص شدند به همراه پخش مجموعه فیلمهای «اسلحه مرگبار» از شبکه نمایش و یک خبر از شبکه سلامت به همراه جزئیات در ادامه آمده است:
یک مناظره جنجالی دیگر در راه/ شهاب اسفندیاری و عسگرپور امشب به «جامجم» میروند
تلویزیون در قسمت جدید برنامه گفتوگومحورش به سراغ چالشهای تولید آثار نمایشی جذاب میرود و مناظره جنجالی دیگری را تدارک دیده است.
برنامه تلویزیونی «جامجم» آرام آرام روزهای بلوغ خود را سپری میکند. با سلبریتیها شروع کرد و به مطالبهگری رسید و از کودک به موضوع سریالهای تلویزیونی رسید.
اما امشب با موضوع چالشهای تولید آثار نمایشی که سومین و آخرین قسمت خود را در رابطه با واکاوی این موضوع خواهد داشت، «جامجم» شاهد یک مناظره جنجالی و داغ میشود. از یکسو شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما که کارشناس مشرف به حوزه آثار نمایشی به حساب میآید و از سویی دیگر یک تهیهکننده و کارگردان و رئیس فعلی خانه هنرمندان و رئیس هیئت مدیره خانه سینما قرار است در برنامه حضور پیدا کند.
البته این دو میهمان شاید برای مخاطبین یک نوع نوستالژی هم داشته باشند؛ آن مناظره جنجالی «شیوه» که اسفندیاری و عسگرپور در تلویزیون صحبتهای مختلفی داشتند که برای اولین بار آنقدر با صراحت و همراه با حاشیه مطرح میشد.
این روزها شهاب اسفندیاری همچنان مسئولیت دانشگاه صداوسیما را برعهده دارد و محمدمهدی عسگرپور بعد از ساخت سریال رمضانی شبکه دو سیما هنوز اثر جدیدی نساخته هرچند نام او برای ساخت «حضرت اجل» به گوش میرسید اما خیلی جدّی نشد و نویسنده آن نیز اعلام کرد فعلاً ساخت این سریال منتفی است.
شاید حضور عسگرپور در منصبهای مختلف هم کمتر اجازه داده او به سمت سریالسازی کار قدیمیاش برود و از طرفی دیگر به عنوان پایِ ثابت انجمنهای صنفی و کارهای صنفی هم این روزها او را میشناسیم که میتوان نام معترض همیشگی را نسبت به اتفاقات مختلف در سینما و تلویزیون، نهاد.
حالا باید دید یک مدیر در صداوسیما با یک معترض و تهیهکننده و مدیر صنفی و شناخته شده چه گفتوگویی را امشب خواهند داشت؛ آیا دوباره شاهد یک مناظره جنجالی در «جامجم» خواهیم بود؟
برنامه تلویزیونی «جامجم» با رویکردی نقادانه به تهیهکنندگی مصطفی هیودی و با سردبیری و میزبانی سیداحمد موسوی صمدی هر دوشنبه حوالی ساعت 23:15 به صورت زنده روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
مدیر شبکه تهران: برای کنترل ترافیک انیمیشن بسازیم
مدیر شبکه تهران به استودیو پلیس پایتخت رفت و از پشت صحنه برنامه «شهر امن» این شبکه بازدید کرد. اعلمی تولید انیمیشن با هدف آموزش و کنترل پایتخت را ضروری دانست.
مدیر شبکه تهران در این بازدید ضمن گفتوگو با تیم برنامهساز «شهر امن» به چگونگی پرداختن به اوضاع حمل و نقل تهران در این برنامه اشاره کرد و توضیح داد: ارتقاء فرهنگ ترافیک پایتخت نشینان ضروری و اجتناب ناپذیر است. لذا برای انتقال پیام و محتوا، انتخاب موضوع و سوژه های مورد نظر، انتخاب کارشناس، روند تولید و نگارش برنامه با دقت نظر بیشتری انجام شود.
اعلمی «شهر امن» را برنامهای موضوع محور برشمرد و بیان کرد: تولید گزارش های ویژه متناسب با موضوع روز برنامه و استفاده از تصاویر زنده شهری نیز می تواند به افزایش سطح آگاهی مخاطبان کمک شایانی کند.
وی همچنین به پخش تصاویر تصادفات از مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اشاره کرد.
مدیر شبکه تهران خاطرنشان کرد: درکنداکتور روزانه برنامه، به جانمایی انیمیشن با موضوع ترافیک، حمل و نقل و همچنین گزارش های قرارگاه سرعت توجه ویژه ای شود. تولید انیمیشن های متنوع و تهیه گزارش های فرهنگی و آموزشی یکی از اهداف پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص کاهش تصادفات و تخلفات است. لذا رسانه می تواند از این ظرفیت مطلوب به نفع مردم و شهروندان بهره ببرد و با پخش آیتم های نمایشی و گزارشی آموزش محور، نقش بسزایی درکاهش انواع حوادث ایفا نماید.
در این بازدید سیدابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ احسان مومنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران، مهدی کریمی زارچی مدیر گروه شهرستان های شبکه تهران، مجتبی احمدی تهیه کننده برنامه شهر امن و عوامل برنامه «شهر امن» مدیر شبکه تهران را همراهی کردند.
آثار راهیافته به بخش تلویزیونی جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی
آثار راهیافته به بخش تلویزیونی دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراث فرهنگی در پنج رشته اعلام شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی چند رسانهای میراث فرهنگی، از بین متقاضیان شرکت در بخش تلویزیونی دومین جشنواره ملی چند رسانهای میراث فرهنگی، اسامی آثار راه یافته در پنج رشته (شامل 18 اثر در رشته پویانمایی و عروسکی، 10 اثر ترکیبی، میزگرد و گفتوگو، 10 اثر داستانی، 6 سریال تلویزیونی و نمایش خانگی و 47 اثر در رشته گزارش خبری) به شرح زیر اعلام شد:
پویانمایی و عروسکی
1- آبنبات چوبی، تهیهکننده: سیدحمید طباطبایی از خراسان رضوی، 2-مجموعه آقا معلم و بچهها، تهیهکننده: داوود حدیثی از تهران، 3- آقای شهروندی –توریست، تهیهکننده: شهرام شهمیرزادی از تهران، 4- بشنو از نی، تهیهکننده: محمد صفار از تهران، 5- پهلوانان – قلمدان آهنی، تهیهکننده: سیاوش زرینآبادی از تهران، 6- تهران، تهیهکننده: آرش ندائی از تهران، 7- جعبه جورواجور – خرما، تهیهکننده: رضا تقدسی از تهران، 8- جوانمردان – افسانه شب یلدا، تهیهکننده: الهام ابراهیمی از تهران، 9- دنیای آبی – موزه، تهیهکننده: مهدی خرمیان از تهران، 10- ده سالگی، تهیهکننده: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تهران، 11- روایت ستارهها (نقاش خودآموخته)، تهیهکننده: سیدمحمد پیشنمازی از مازندران، 12- سفرهای چی باد، تهیهکننده: امیرمحمد یمینی از لرستان، 13- فرزند وطن از گلستان، 14- کوچولوهای کنجکاو – خانهای به بزرگی همه دنیا، تهیهکننده: آتنا مسلمی ازتهران، 15- کیف کوک، تهیهکننده: اکبر رضوانیان از اصفهان، 16- مرکز شنگولی در خانه، تهیهکننده: حوزه هنری استان سمنان، 17- مجموعه موزه، تهیهکننده: نادر یغماییان از تهران، 18- همسایه نازنین، تهیهکننده: حوزه هنری استان سمنان.
ترکیبی، میزگرد و گفتگو
1-اصفهانگرد، تهیهکننده: علیرضا سعیدی از اصفهان، 2- مجموعه بریم بگردیم، تهیهکننده: سیدمهدی حسینزاده از قزوین، 3- مجموعه تعزیه، تهیهکننده: مرتضی آجوربندی از قزوین، 4- چهلستون، تهیهکننده: مهدی افشار قهرمانی از قزوین، 5- شاعرانه 2، تهیهکننده: نبیاله نظری از قزوین، 6- صبح جمعه مینودری، تهیهکننده: عذرا مافی از قزوین، 7- مجموعه قسوین، علیاصغر کاکاوند از قزوین، 8- مجله خبری شکبه استانی سیستان و بلوچستان (هامون)، تهیهکننده: سیدامیرحسین عظیمی از سیستان و بلوچستان، 9- مرصع، تهیهکننده: فرزام محبی از تهران، 10- نمای نزدیک، تهیهکننده: علیرضاسهرابی از کرمان.
داستانی
1- ارغوان، تهیهکننده و کارگردان: فرامرز هادی از کردستان، 2- ایمو، تهیهکننده و کارگردان: هاشم مرادی از کرمان، 3- رگبرگ، کارگردان: سجاد امیریزدانی، تهیهکننده: فاطمه باقری چیزه از قزوین، 4- مهاجران، کارگردان: مسعود احمدی، تهیهکننده: شیما پورسهمالدین از فارس.
سریال تلویزیونی و نمایشخانگی
1- آتش و باد (جشن سربرون)، کارگردان: مجتبی راعی، تهیهکننده: حسن نجاریان از تهران، 2- جیران، کارگردان: حسن فتحی، تهیهکننده: اسماعیل عفیفه از تهران، 3- خاتون، کارگردان: تینا پاکروان، تهیهکننده: علی اسدزاده از تهران، 4- خان بابا و ارثیه فامیلی، تهیهکننده و کارگردان: محسن آقالر از قزوین، 5- شاخ تو شاخ، تهیهکننده و کارگردان: احسان رجبلو از گلستان، 6- صداتو، تهیهکننده و کارگردان: حامد جوادزاده از تهران.
گزارش خبری
1- آب گرم یله بند، تهیهکننده: نسیم ثقفی رزانی از قزوین، 2- اجرای برنامههای فرهنگی برای گردشگران نوروزی در کاشان، تهیهکننده: محمود مدرسی از اصفهان، 3- آرایشگاه جواد آقا، تهیهکننده:کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 4- اسکانهای وقفی، تهیهکننده:اعظم فریدون مقدم از خراسان رضوی، 5- آوردگاه سنگ و تیشه، پول و میراث تاریخ، تهیهکننده: فاطمه سلطانی از خراسان رضوی، 6- بومگردی زنجان، تهیهکننده: مریم محمدی از زنجان، 7- بومگردی زنجان سهمیه 6، تهیهکننده: مریم محمدی از زنجان، 8- بومگردی قزوین، تهیهکننده: سمیه صفری الموتی از قزوین، 9- پاتوق، تهیهکننده: کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 10- پالودهی یزدی ملی شد، تهیهکننده: سیده سکینه میرطاهری از یزد، 11- پاییز بهار گردشگری، تهیهکننده: زهرا فلاحینسب از خراسان جنوبی، 12- پنبه ریسه، تهیهکننده: نسیم ثقفی رزانی از قزوین، 13- تکهای از شهر، تهیهکننده: منیره اسماعیلی از قزوین، 14- تلنگر، تهیهکننده: کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 15- تورتا، تهیهکننده: امیرحسین بیگمحمدی از زنجان، 16- جاذبههای توریستی چابهار، تهیهکننده: موسسه مطبوعاتی حامی رسانه از تهران، 17- جاذبههای توریستی کیش، تهیهکننده: موسسه مطبوعاتی حامی رسانه از تهران، 18- جشنواره ملی آش و غذای اقوام ایرانی، تهیهکننده: سعید حاتمی از زنجان، 19- حلقه وصل، تهیهکننده: کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 20- دارالمرحمه، تهیهکننده: حامد شاهی از سمنان، 21- در ستایش قنات، تهیهکننده: معاونت خبر خبرگزاری صدا و سیمای قم، 22- دولتخانه صفوی، تهیهکننده: نسیم ثقفی رزانی از قزوین، 23- دیلمان، تهیهکننده: سمیه صفری الموتی از قزوین، 24- راز تابوت، تهیهکننده: مریم محمدی از زنجان، 25- سرنوشت گوهر سنگها، تهیهکننده:اعظم فریدون مقدم از خراسان رضوی، 26- سوغات شهر ما، تهیهکننده: کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 27- شب یلدا، تهیهکننده: نسیم ثقفی رزانی از قزوین، 28- شعربافی، هنر صنعتی هزارساله در شهر هفت هزار ساله، تهیهکننده: حامد عباسی طاهری از اصفهان، 29- شهر مسگرها، تهیهکننده: حامد عباسی طاهری از اصفهان، 30- طنز خبری دی بی سی فارسی (درگذشت ملکه الیزابت دوم)، تهیهکننده: حمیدرضا مهدیپور از خراسان رضوی، 31- عروسکهای الوالک، تهیهکننده: نسیم ثقفی رزانی از قزوین، 32- عمادالکتاب، تهیهکننده: منیره اسماعیلی از قزوین، 33- عیار بیست، تهیهکننده: سیده سکینه میرطاهری از یزد، 34- کارآفرینی در زمینه هنر رو به فراموشی، تهیهکننده: محمود مدرسی از اصفهان، 35- کاشان، نامزد شهر نساجی، تهیهکننده: محمود مدرسی از اصفهان، 36- کاوش تپههای سیلک، تهیهکننده: محمود مدرسی از اصفهان، 37- کهن بوم و بر، تهیهکننده: فاطمه سلطانی از خراسان رضوی، 38- گردشگری تجربهمحور در شهر جهانی، تهیهکننده: سیده سکینه میرطاهری از یزد، 39- گردشگری زیارت در دو سویه سرگردانی، تهیهکننده: فاطمه سلطانی از خراسان رضوی، 40- مرمت مسجد جامع سمنان، تهیهکننده: کمیل گلهاشم از سمنان، 41- موزه اسباببازی، تهیهکننده: حامد عباسی طاهری از اصفهان، 42- میراث قدسی، تهیهکننده: فاطمه شهدوست از خراسان رضوی، 43- نگین کویر، تهیهکننده:کاظم دهقانی اشکذری از یزد، 44- نوروزگاه در کاشان، تهیهکننده: محمود مدرسی از اصفهان، 45- نوروز خوانی، تهیهکننده: منیره اسماعیلی از قزوین، 46- هنر گذشتگان، تهیهکننده: زهرا فلاحینسب از خراسان جنوبی، 47- یک چهاردیواری امن، تهیهکننده: فاطمه سلطانی از خراسان رضوی.
دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراث فرهنگی توسط معاونت میراث فرهنگی کشور به دبیری علیرضا تابش از 8 تا 10 آذر ١4 ٢ در قزوین برگزار خواهد شد.
پخش مجموعه فیلمهای «اسلحه مرگبار» از شبکه نمایش
شبکه نمایش در پی رویکرد ویژه خود در نمایش آثار دنبالهدار، این هفته مجموعه فیلمهای «اسلحه مرگبار» را پخش میکند.
«اسلحه مرگبار» از دوشنبه 29 آبان تا پنجشنبه 2 آذر ساعت 21 روی آنتن میرود.
اولین قسمت «اسلحه مرگبار» در سال 1987 و دومین قسمت در سال 1989 ساخته شد و سپس در سال 1992 قسمت سوم و در سال 1998 چهارمین قسمت ساخته شد.
این فیلم اکشن، جنایی و مهیج محصول کشور آمریکا به کارگردانی ریچارد دانر است. بازیگرانی چون مل گیبسون، دنی گلاور، تریسی ولف، دارلین لاو، ماری الن ترینور، استیو کاهان، دیمون هاینس و ابونی اسمیت در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند
در فیلم «اسلحه مرگبار 1» که دوشنبه 29 آبان پخش می شود، یکی از کهنه سربازهای جنگ ویتنام به نام مارتین ریگز که به دلیل تجربه هایش در نیروهای ویژه، به سلاح مرگبار شهرت دارد، به عنوان همکار کارآگاه پلیس، راجر مرتو انتخاب می شود. تعدادی مزدور که قبلا در جنگ ویتنام جنگیده بودند، به رهبری ژنرال مک آلیستر و جاشوآ ، در فکر فروش محموله ای از هرویین به یک قاچاقچی هستند و حالا «ریگز» و «مرتو» به مبارزه با این دارودسته میپردازند…
در فیلم «اسلحه مرگبار2» که سه شنبه 30 آبان روی آنتن میرود، مارتین ریگز و راجر مرتو موفق نمیشوند یک رابط قاچاق را دستگیر کنند و به جای تنبیه، رییسشان آن دو را مامور مراقبت از لیوگتس میکند؛ حسابداری که مبلغ قابل توجهی از یک کارتل مواد مخدر اختلاس کرده و میخواهد علیه آنان شهادت بدهد…
فیلم اسلحه مرگبار 3 چهارشنبه 1 آذر نمایش داده میشود.
داستان این قسمت از مجموعه درباره مرتو و ریگز است که با فعالیتهای تبهکارانه جک تراویس که خود قبلاً پلیس بوده، مقابله میکنند…
در فیلم اسلحه مرگبار 4 که پنجشنبه 2 آذر روی آنتن شبکه میرود، ریگز و مرتو که احساس پیری به سراغشان آمده، با مافیای چینی درگیر میشوند تا جلوی کارهای غیرقانونی آنها در آمریکا را بگیرند و…
گفتنی است، فیلمهای دنبالهدار شبکه نمایش هر شب ساعت 21 پخش و روز بعد ساعت 3 بامداد و 11 تکرار خواهد شد.
تقویت برنامهسازی در حوزه طب اطفال در دستور کار شبکه سلامت
نشست هم اندیشی مدیران شبکه سلامت سیما و اعضای هیئت مدیره انجمن علمی پزشکان کودکان ایران برگزار شد.
نشست هماندیشی مدیران شبکه سلامت سیما و اعضای هیئت مدیره انجمن علمی پزشکان کودکان ایران در محل دفتر شبکه سلامت به منظور ارتقای سطح سواد سلامت جامعه و بررسی چالشهای پیش روی متخصصان اطفال مشغول در مراکز درمانی جهت برنامهسازی تلویزیونی برگزار گردید.
در این نشست طرفین بر اطلاع رسانی دقیق و درست به مردم در ابعاد مختلف سلامتی،چالشها و واقعیتهای حوزه طب اطفال، عملکرد بیمهها در حمایتگری از مردم و کادر درمان و نیز شفاف سازی و تبیین در مورد برخی باورهای نادرست نسبت به حوزه پزشکی تاکید کرده و در زمینه برنامهسازی تلویزیونی در این حوزهها با حضور کارشناسان مجرب و اعضای هیئت علمی به تفاهم رسیدند.
انتهای پیام/
source