حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم عضو خبرنگار رهبری در تجمع هیئت های عاشورای فاطمی که صبح امروز در میدان هفتم تیر برگزار شد، گفت: ما هرچه داریم از فاطمه زهرا سلام الله علیها و فرزندان پاکش داریم. رزمندگان ما با سربند یا زهرا به میدان نبرد می روند. این قدرتی که ما به دست آوردیم، قدرتی بود که از صدقه سر حضرت زهرای اطهر به دست آوردیم. پیامبر صلی الله علیه و آله خطاب به امیر مؤمنان فرمود تو فردای قیامت پیشگام امت من و زهرا پیشگام زنان امتم و شما دو نفر مردان و زنان امتم را سمت بهشت سوق خواهید داد.

وی افزود: آن بانوی بزرگوار در ابعاد گوناگون برای ما اسوه و الگوست. یکی از مهم ترین ابعاد ایشان، رابطه اش با خداوند متعال است. جوانان نیاز به تقویت ارتباط با خداوند متعال دارند. تقویت ارتباط با خداست که به انسان قدرت مقابله با سختی ها و قدرت مقاومت در برابر دشمن و در برابر ظالم را می بخشد. حضرت زهرا سلام الله علیها در تعاملش با خدا اسوه است. روایت است که «ما کانَ فی هذِهِ الاُمَّةِ أعبَدُ مِن فاطِمَةَ»؛ در این امت، عبادت کننده تر از زهرا سلام الله علیها وجود نداشت. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خطاب به دخترش فرمود زهرا جان، جبرئیل از سمت خدا به تو سلام می رساند. خداوند فرموده زهرا هرچه بخواهد به او می دهم. زهرای مرضیه فرمود «شَغَلنی عَنْ مَسأَلَتِهِ لذّةُ خدمتِه»؛ یعنی من از خدمت خداوند متعال آنچنان لذتی می برم که هیچ درخواستی ندارم. تنها درخواست او که در مناجاتش منعکس شده، این است که خدایا از تو می خواهم شیرینیِ لذت بردن از وجه کریمت را به من عنایت کنی. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود وقتی این بانوی بزرگوار در محراب نماز می ایستاد «ظَهَرَ نورُها لِمَلائِکَةِ السَّماءِ کَما یَظهَرُ نورُ الکَواکِبِ لِأَهلِ الأَرضِ»؛ نور وجود مقدسش برای ملائک آسمان،‌ همانند ستارگان بر اهل زمین می درخشید. در نقل دیگری آمده است «کانَت فاطِمةُ تَنهَجُ فی الصَّلاهِ مِن خِیفَةِ اللّه»؛ در نماز از ترس خدای متعال حالت عادی نداشت. پیامبر (ص) فرمود وقتی زهرا (س) به نماز می ایستد، خداوند به ملائک خویش خطاب می کند «اُنظُروا إلى أمَتی فاطِمَةَ»؛ به بنده من فاطمه نگاه کنید که چگونه نزد من به عبادت ایستاده است «قد أقبَلَت بقَلبِها على عِبادَتِی»؛ زهرا با قلبش مرا عبادت می کند.

وی دیگر بُعد زندگانی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را بُعد خانوادگی ایشان معرفی کرد و گفت: ایشان در کانون خانواده، اسوه و الگوست؛ امروز به چنین الگوهایی در کانون خانواده به شدت نیازمندیم؛ چه زمانی که دختر است و در محضر پدر، جای خالی مادر را پر می کند و چه زمانی که ازدواج می کند و به همسریِ امیرالمؤمنین علیه السلام در می آید. پیامبر از امیر مؤمنان سؤال کرد که زهرا را چگونه یافتی؟ فرمود «نِعْمَ الْعَوْنُ عَلَى طَاعَةِ اللَّه»؛ او در مسیر طاعت خدا یار و یاور خوبی برایم است. چه آن زمانی که مادر می شود. مادری که فرزندانی به دنیا می آورد که هر کدام از آن ها مایه فخر عالمین هستند. در آن خانه کوچک، این وجود با برکت چه فرزندان ارزشمندی را به بشریت تقدیم می کند. با کمترین توقع و برخورداری از امکانات مادی به تربیت می پردازد.

حاج ابوالقاسم افزود: در سیره اجتماعی و در برخورد با همسایه زبانزد است. آیات سوره مبارک انسان، بیانگر ایثار ایشان است. ایثار فاطمی، برای ملت ایران همواره الگو بوده و هست. در طول سالیان سال پس از انقلاب، جلوه های ایثارگری و گره گشایی از کار مردم، جلوه های جشن های مهربانی که در فرهنگ ما نهادینه شده است، جلوه های ایثار و کمک به همسایه ها، همگی درس های مکتب فاطمه سلام الله علیها است. این ویژگی هاست که سبب می شود پیامبر اسلام دست دخت بزرگوار خویش را ببوسد.

وی ادامه داد: این گوهر نایاب و ذات مقدس و این وجود مبارک، خودش را و داشته هایش را فدای ولایت امیرالمؤمنین علیه‌السلام و فرزندان پاکش می کند. ولایت عترت به قدری قیمت دارد که می ارزد زهرای مرضیه با این همه ویژگی ها در دفاع از آن به مسجد بیاید. آن زهرایی که تا به حال نامحرم اندام او را ندیده و صدای او را نشنیده است و آن بانویی که هنگام ورود نابینا حجاب می گیرد و می فرماید اگر او مرا نمی بیند، بوی مرا استشمام می کند، در دفاع از ولایت با پهلوی شکسته وارد مسجد می شود و در برابر نامردان مدینه سخنرانی و مبادی نظام ولایی را تبیین می کند و می فرماید خدای متعال ولایت ما را برای جلوگیری از اختلاف امت و مصونیت از تفرقه قرار داد.

عضو خبرگان رهبری گفت: زهرا سلام الله علیها می داند که اگر ولایت کنار برود و غاصبان بر مسند خلافت تکیه بزنند، کار امت به جایی می رسد که گرفتار تفرقه و درگیری های داخلی می شود. زهرا می داند که اگر ولی خدا خانه نشین شود، امت دچار جنگ داخلی و خونریزی می شود و توانایی دفاع از خود را نخواهد داشت. زهرا می بیند که اگر ولایت به عنوان ستون خیمه امت کنار برود، زمانی می آید که در برابر چشم این امت در منطقه ای که تماماً مسلمانند و دوستدار اهل بیتند، در مدت نزدیک به 2 ماه 20 هزار انسان بی گناه را می کشند. زهرای مطهر می بیند که اگر ولایت کنار برود، در آن لحظاتی که 7 هزار کودک را در غزه مظلوم می کشند، اعضای بدن آنها را به سرقت می برند، در همان لحظات مسلمانان در کنار بیت الله طواف می کنند و قرآن و نماز می خوانند، اما دریغ از یک تجمع در دفاع از مردم مظلوم غزه. زهرای مرضیه می داند که اگر ولایت خانه نشین شود، بیش از یک میلیارد امت اسلام توانایی رویارویی با یک رژیمِ خونخوار صهیونیستی را نخواهد داشت.

حاج ابوالقاسم با تأکید بر اینکه امروز خلأ امت اسلام، خلأ ولایت است، گفت: اگر امروز امت اسلام ولی الله داشت، این ولیّ خدا دست امت را می گرفت و آنها را متحد می کرد. اگر به جای این حکام خودفروخته‌ی دنیاطلب که چشم بر کشتار بی گناهان می بندند، ولایت الهی در جامعه اسلامی حکمفرما بود، شاهد این جنایت ها نبودیم، لذا زهرای مرضیه در کوچه پس کوچه های مدینه می گرید، در قبرستان بقیع می گرید، در احد می گرید. گریه زهرا برای درد بازو و پهلو نبود. او درد خود را حتی از همسرش امیر مؤمنان هم پنهان کرد. گریه زهرا، گریه بر فلاکت امت پس از کنار زدن ولایت بود. گریه زهرای مرضیه، گریه بر حدود سیصد هزار شهید ایران اسلامی بود. او می دید که آن روز با خانه نشین شدن ولایت، امت به چه وضعیتی تا آینده دچار می شود.

وی افزود:مردم ایران 44 سال است که به برکت خورشید ولایت، شعاعی از آن را در این کشور دریافت کرده است. 44 سال است که ولایت در این کشور پابرجاست. قدرت و اقتداری که امروز کشور ایران به دست آورده است، در سایه اقتدای به مقاومت فاطمی است. ملت ما به مقاومت فاطمه سلام الله علیها اقتدا کرده است. ایشان در دفاع از ولایت، اسوه و الگوی مقاومت است. 44 سال ملت ایران درس های فاطمه را تکرار کرد و امروز به هسته های مقاومت در جهان، درس مقاومت را الهام کرد. امروز حماس مقاومت خود را از ملت ایران یاد گرفته است. حزب الله لبنان، انصار الله یمن و سایر گروه های مقاومت، از ملت ایران مقاومت را آموختند.

انتهای پیام/

source