به گزارش خبرگزاری تسنیم ، احمد جمال مصطفی دبیر جشنواره فیلم داکا و داور بخش بینالملل چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر درباره سابقه حضور در ایران اظهار داشت: در واقع از سال 1994 تا به امروز به ایران رفت و آمد کردهام و امروز نزدیک به پانزدهمین دفعهای است که در این جشنواره شرکت میکنم.
مصطفی همچنین در ادامه افزود: در جشنوارههای دیگر مانند جشنواره کودک و نوجوان اصفهان هم حضور داشتهام و در فستیوال خودم در داکا نیز هر ساله فیلمهای ایرانی زیادی را به نمایش میگذارم زیرا فرهنگ بنگالی بنگلادش و فرهنگ مردم ایران مشترکات زیادی دارند. در مجموع خیلی خوشحالم که در ایران بودهام. خیلی خوشحالم که در ایران هستم و امیدوارم که باز هم بتوانم به ایران سفر کنم.
وی درباره شناخت خود نسبت به سینمای ایران توضیح داد: فیلمها و فیلمسازان ایرانی در کشور من بسیار معروف هستند. دلیل این شهرت این است که فیلمهای ایرانی بن مایه آموزشی دارند. آموزش نه به معنای صرف آکادمیک، بلکه به معنای آموزش ناخودآگاه فرهنگی.
به گفته دبیر جشنواره فیلم داکا زمانی که مردم کشور من یک فیلم ایرانی را تماشا میکنند، به معنای این است که در فرآیند یادگیری در یک کلاس شرکت کردهاند. مثلاً امسال در جشنواره داکا مجید مجیدی حضور داشت و یک کارگاه آموزشی برگزار کرد که یکی از شلوغ ترین کارگاه های تاریخ جشنواره ما بود.
در پایان گفت: از روز اولی که به اینجا آمدهام تا به الان بنیاد سینمایی فارابی محلی بود که فیلمهای ایرانی را در اختیار من گذاشت و من توانستم فیلمهای ایرانی را در کشور بنگلادش توزیع و پخش کنم. فارابی این کار بسیار خوب را از آن زمان تا به امروز انجام می دهد و سینمای ایران را به خوبی در جهان معرفی می کند.
انتهای پیام/
source