به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری تشریح برنامههای سی و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم امروز 15 اسفندماه، در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
شبیر فیروزیان، سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست خبری به معرفی بخشها و تشریح جزئیات برنامهها و نشستهای جانبی، امکانات و دسترسیها به محل برگزاری نمایشگاه و بیان خدمات و تسهیلات پرداخت.
فیروزیان با اشاره به اهمیت نمایشگاه قرآن در کشور اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه قرآن در جمهوری اسلامی ایران نشاندهنده اهتمام جمهوری اسلامی ایران به قرآن است و مردم باید به مفاهیم و مضامین قرآن انس بگیرند و این امری راهبردی برای نظام است.
سرپرست معاونت قرآن و عترت، نمایشگاه قرآن را به تفرجگاه معنوی برای خانوادهها تعبیر کرد و گفت: امسال نمایشگاه قرآن خانوادهمحور خواهد بود و برای این منظور برنامههای ویژهای برای خانوادهها در نظر گرفته شده است.
او از فعالیت 27 بخش متنوع در نمایشگاه امسال خبر داد و تصریح کرد: نمایشگاه قرآن پدیدهای متنوع و تلفیقی از محتواهای فاخر و قالبهای جذاب است.
فیروزیان با اعتقاد به اینکه هرگاه محتوای فاخر و قالبهای جذاب با هم ترکیب شوند تبدیل به امری جریانساز خواهند شد، اظهار داشت: در ماه رمضان پیش رو محتواهای فاخری را در قالبهای جذاب به مردم ارائه خواهیم کرد.
او به بخش بینالمللی نمایشگاه قرآن با حضور فعالان قرآنی از کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: نمایشگاه قرآن مانند خود قرآن هدی الناس است و بیتفاوت به اتفاقات دنیا نخواهد بود. در این راستا موضوع فلسطین و طوفان الاقصی بخش مهم دیگر بخش بینالملل است.
او ادامه داد: در بخش بینالملل 25 کشور دعوت شدهاند که بسیار پررونق خواهد بود. در حاشیه این بخش نیز نشست قرآنی با حضور 5 نفر از وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد.
سرپرست معاونت قرآن و عترت به دیگر بخشهای نمایشگاه در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از بخشهای مهم و محوری در رمضان پیش رو بخش کودک و نوجوان خواهد بود که برنامههای متنوعی در این حوزه داریم. همچنین بخش زنان و خانواده در نمایشگاه امسال فعال خواهد شد.
او ادامه داد: موضوع هوش مصنوعی و شرکتهای دانش بنیان در حوزه قرآن از دیگر بخشهای قابل توجه در نمایشگاه است که حضور جدی خواهند داشت. در این راستا 45 مؤسسه قرآنی مردمی و 24 دستگاه و نهاد دولتی در حوزه قرآن کریم، فعالیتهای خود را عرضه خواهند کرد.
فیروزیان با اشاره به موضوع حکمرانی قرآنی خاطرنشان کرد: موضوع حکمرانی قرآنی از دیگر موضوعات قرآنی این دوره است که اسناد پژوهشی آن را اندیشکده حیات ارائه خواهد کرد.
او همچنین به دیگر بخشهای نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بخش دعا، نهج البلاغه، زن و خانواده از دیگر بخشهای نمایشگاه قرآن است. در عین حال قرار است جلسات قرآنی خانگی نیز در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شود.
حضور 160 ناشر برای حضور در بخش ناشران دیجیتال و کتاب نمایشگاه، 205 عرضهکننده پوشش ایرانی و اسلامی، تجلیل از 10 تا 14 خادم قرآنی با حضور رئیس جمهور از دیگر برنامههای نمایشگاه است که فیروزیان به آنها اشاره کرد.
سی و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از روزهای اول تا 14 فروردین 1403 با شعار «میخوانمت» در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
source