به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در نشست سیاستگزاری جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی که با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزار شد طی سخنانی بر حرکت بیشتر در مسیر نظم نوین جهانی بر مبنای آموزههای اسلام تأکید کرد.
ایمانی پور به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات و رویدادهایی که در منطقه مقاومت در حال رخ دادن است، ثابت میکند که ما میتوانیم به سمت نظم جدید جهانی حرکت کنیم؛ چنانکه این وقایع قلب مسلمانان را برای ایجاد تمدن نوین اسلامی امیدوار کرده است.
رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور با اعتقاد به اینکه افق گشایی تازهای برای باورپذیر کردن تمدن نوین اسلامی به وجود آمده، اظهار داشت: جشنواره تمدن نوین اسلامی شکل عامی دارد و حوزههای مختلف را مورد مداقه قرار میدهد. در نتیجه، شبکهسازی میان نخبگان فرهنگی و علمی را در جهان اسلام، آسانتر خواهد کرد.
ایمانی پور با اشاره به تأکیدهای مکرر رهبر معظم انقلاب بر انتقال حوزههای نظری به حوزههای انضمامی در حوزههای تمدنی، تصریح کرد: در جشنواره تمدن نوین اسلامی، تلاش کردهایم که به این دغدغه مقام معظم رهبری توجه ویژهای داشته باشیم و در این مسیر حرکت کنیم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف، از نهادهای مختلف نیز برای برگزاری این جشنواره، دعوت کردهایم و کار را به آنها سپردهایم تا نتیجه بهتری را احصا کنیم.
ایمانی پور از خصوصیات خاص جشنواره تمدن نوین اسلامی یاد کرد و گفت: این جشنواره در تلاش است که با جوایز دیگر حوزههای نظری و علمی، دارای تمایز مشخص باشد.
او ادامه داد: افرادی که برای بخشهای مختلف این رویداد به عنوان برگزیده معرفی میشوند، باید افرادی باشند که نقدی جدی به تمدن معاصر داشته باشند و شرایط امروز را پاسخگوی انسان امروز و فطرت آن نمیدانند.
در ادامه این نشست، اعضای شورای سیاستگزاری جشنواره، به بررسی نتایج اولیه برگزیدگان بخشهای مختلف، شاخصها و معیارهای انتخاب آثار، اشخاص و مؤسسات مرتبط پرداختند.
نخستین دوره جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سال جاری با معرفی برگزیدگان در بخشهای مختلف برگزار خواهد شد.
این رویداد بینالمللی سه بخش اصلی خواهد داشت؛ بخش نخست به تمدنپژوهان و تمدنپژوهی اختصاص دارد. مسئله آموزشی در حوزه تمدن نیز بخش بعدی این رویداد است و همچنین به موضوع هنر تمدنی و آثار هنری در این عرصه نیز خواهد پرداخت.
انتهای پیام/
source