به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآن و عترت در نشست خبری «پیوند صادق» گفت: به مناسبت شهادت امام صادق علیهالسلام بناست طرحی مردمی با مشارکت مراکز قرآنی، مدارس و مساجد کشور برگزار شود. این طرح بناست به وسعت تمام کشور با هدف تبیین، تبلیغ و ترویج معارف امام صادق علیهالسلام رقم بخورد.
وی افزود: شیوه کار به این صورت است که دانشآموزان در روز شهادت امام صادق علیهالسلام به همراه خانواده و در کنار مربیانشان در مدرسه جمع شوند و پویشهای علمی همراه با برنامههای فرهنگی و هنری و نیز گعدههای علمی برگزار میکنند. در انتهای مراسم جوایز نفیسی از جمله کمکهزینه عمره، عتبات عالیات و مشهد مقدس و نیز صدها جوایز دیگر به برگزیدگان اهدا میشود. سپس به سمت مسجد محله حرکت میکنند و نماز ظهر و عصر را در آنجا اقامه میکنند. در مسجد، روحانیون درباره تأثیرات امام جعفر و شاگردان ایشان در نشر معارف دین و سبک زندگی آن حضرت به صورت مختصر به سخنرانی میپردازند.
منیزی ادامه داد: تمام دستگاهها در کنار این نیروی مردمی قرار گرفتند و حامی این حرکت هستند. منتها این حرکت نیاز به تبلیغات دارد. اهمیت کار در این نکته است که بیش از 50 درصد روایاتمان را از امام صادق علیهالسلام به یادگار داریم که در برگههای منابع ما خاک میخورند و بلااستفاده ماندند.این آموزههای امام باید در قالبهای مختلف در جامعه نشر داده شود.
.
تیزر طرح «پیوند صادق»
وی درباره برگزاری دو پویش فرهنگی گفت: در راستای این برنامه، دو پویش طراحی شده که یکی از آنها «پندهای امام صادق» و دیگری 6 داستان صوتی برای گروه سنی زیر 13 سال است. این پویشها در بستر شبکههای اجتماعی به آدرس مندرج در این سایت https://zil.ink/peyvandesadegh شکل میگیرد.
سعیدی نژاد مدیرعامل مؤسسه پیام غدیر که از بانیان این حرکت فرهنگی است، گفت: حدود 20 سال قبل مرحوم حجت الاسلام حاج سید علی اکبر حسینی از اساتید اخلاق تهران تأکید کردند در مدرسه پیام غدیر بزرگداشتی برای امام صادق علیه السلام بگیریم. ایشان گفتند این برنامه را در تمام مدارس گسترش دهیم. در آن دوران آقای حاج بابایی وزیر آموزش و پرورش بودند. طوماری جمع شد و به ایشان ارسال شد تا تمام مدارس در برنامه مشارکت داشته باشند؛ همچنان که در مدارس حوزه علمیه بزرگداشتهایی برگزار میشد. نام این طرح پیوند «میمِ» مدرسه با «میمِ» منزل بود. اما به این طرح فعلی، مسجد و مراکز قرآنی هم آن اضافه شد.
وی افزود: یکی از خلأهایی که در جامعه داریم، عدم پیوند مسجد با مدارس بود. نه مدیر از امام جماعت خبر دارد و نه امام جماعت از مدارس دارای شناخت است. امیدواریم این ایده بتواند این خلأ را پر کند.
انتهایپیام/
source