Wp Header Logo 1385.png

به گزارش ایکنا؛ مرحوم آیت‌الله علی صفایی‌حائری در میانۀ دهه هفتاد در آغاز سخنرانی‌هایش این 40 حدیث را تبیین کرده بود، سپس به خواست دوستانش آنها را با شرح بیشتری در این کتاب گرد آورد. مرحوم صفایی غرض خود را از این شرح بهره بیشتر از انس و نزدیکی با روایات با هدف دستیابی به فقه و بصیرت دانسته است.

کتاب «از زلال ولایت» با همان عناوین انتخابی نویسنده، افزوده شدن مقدمه ایشان و اولین بار در سال 1376 در زمان حیات نویسنده منتشر و حال با توجه به نیاز روز جامعه به این منبع ارزنده با ویراست و ظاهری جدید به تازگی ازسوی انتشارات کتاب جمکران در 256 صفحه با قیمت 155هزارتومان تجدید چاپ شده است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

آنچه آدمی را در صبح قدرت و نعمت گرفتار می‌کند، احساس خودسری و آزادی و فرصت زیاد و دست باز و نبود بازخواست است. اگر پروردگار مسلط، از تو در برابر نعمت‌ها و رنج‌ها، پرورش و شكر و صبر را بخواهد و اگر در هر عمل تو و با هر فكر و نیت تو بهشت و جهنم آفریده شود، تو دل‌مشغول خواهی بود که: «شغل من الجنه و النار امام».

آن‌کس که با هر حرکت و سكون او بهره‌ای یا خسارتی بار می‌آید، یله و رها نمی‌رود. ما بچه که بودیم بر تمامی درودیوار و کتاب و دفتر امضا می‌انداختیم و می‌خواستیم امضای زیباتری داشته باشیم و چقدر که تک خوردیم و توبیخ شدیم، ولی امروز که می‌فهمیم با هر امضای ما، مبالغی بر عهده ما می‌آید یا با هر حرکت قلم ما، جانی و مالی گرفتار می‌شود یا گرفته می‌شود، حال دیگر درودیوار را آلوده نمی‌کنیم که دل‌مشغولیم و گرفتار؛ چون خدایی داریم مسلط و آینده‌ای که با دست‌های ما ساخته یا سوخته می‌شود. فرصت هم زیاد نیست که بی‌خیال باشیم.

انتهای پیام

source