Wp Header Logo 2276.png

دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق، از اولین عمل کاشت باتری بدون سیم در قلب، در بیمارستان امام خمینی تهران خبر داد.

***اولین عمل کاشت باتری بدون سیم در قلب بیمار ۷۰ ساله

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر مسعود اسلامی، در نشست خبری بیست و چهارمین همایش تازه‌های قلب و عروق، با بیان این مطلب گفت: این روش دو سال است در دنیا آغاز شده و به علت تحریم‌ها واردات این فناوری به کشور امکانپذیر نبود. 

 دکتر مسعود اسلامی گفت: این باتری جدید فقط در آمریکا تولید می‌شود و سازندگان آن ۱۰ دانشمند هستند. پنج نفر از آنها ایرانی اند و برای ورود این باتری به ایران تلاش کردند.
وی افزود: این عمل برای کسانی که شرایط خاص دارند، بیماران دیالیزی و بیمارانی که باتری قبلیشان عفونت کرده استفاده می‌شود. طول عمر این باتری بین ۱۰ تا ۲۳ سال است و در زیر عضله قلب کاشته می‌شود و در زیر پوست دیده نمی‌شود. 
دبیر علمی همایش بین‌المللی قلب و عروق افزود: وزن این باتری ۲ و نیم گرم است و هزینه خرید آن ۱۰ هزار یورو است. 
دکتر اسلامی گفت: با حمایت صندوق هیئت امنای ارزی و بیمه ها، این باتری در بیمارستان‌های بخش دولتی، کمتر از ۵ میلیون برای بیماران هزینه خواهد داشت.
رئیس و دبیر بیست و چهارمین همایش تازه‌های قلب و عروق نیز، در این نشست ضمن تشریح برنامه‌ها و اهداف همایش پیش رو، به وضعیت تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی عروقی در کشور اشاره کرد.
دکتر مسعود قاسمی گفت: در درمان بیماری‌های دریچه قلب، پیشرفت‌های شگرفی در کشورصورت گرفته و با کشور‌های پیشرفته دنیا مطابقت دارد.
وی با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی، گفت: قسمتی از برنامه‌های همایش را به نقش هوش مصنوعی در بیماری‌های قلبی اختصاص داده ایم. در حال حاضر روش‌هایی برای رفع نواقص مادرزادی بیماری قلبی، در کشور انجام می‌دهیم که در نوع خود قابل توجه است.
وی با اشاره به شعار بیست و چهارمین همایش تازه‌های قلب و عروق، “تپش قلب با عشق و سلامتی است” هم گفت: در چهار روز برگزاری همایش، حدود ۵ هزار شرکت کننده خواهیم داشت که ۲۶۶ استاد، محقق ومتخصص، به عنوان سخنران حاضر خواهند بود. همچنین بیش از ۱۰۰ مقاله برای همایش پذیرفته شده است که در قالب سخنرانی و پوستر ارائه می‌شود.
دکتر قاسمی همچنین به آمار‌هایی در زمینه بیماری‌های قلبی عروقی اشاره کرد و گفت: ایران در حوزه نیروی انسانی، امکانات پزشکی، و تحقیقات، اگر به شرایط بهتری برسد؛ می‌تواند در رتبه‌های بالای جهان قرار بگیرد.
بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق، از ۲۷ تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود و جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی، در این همایش ارائه خواهد شد.

source