Wp Header Logo 2633.png

به گزارش ایکنا به نقل از کتاب «سفیر نور» به قلم «تسلیم رضاخان» و ترجمه «رویا جوادی» و «یوشع ظفرحیاتی» در انتشارات سوره مهر به چاپ رسید.

این کتاب در دو فصل به بررسی زندگی‌نامه فرزند انقلاب اسلامی، «شهید علامه سیدعارف حسین الحسینی»، از روحانیان شیعه پاکستان و رهبر «نهضت جعفریه» می‌پردازد.

عارف‌الحسینی در سال 1346 شمسی برای فراگیرى علوم دینى راهى حوزه علمیه نجف اشرف شد؛ که  با دوره تبعید امام خمینی(ره) به عراق هم‌زمان بود. دوره‌ای که حزب بعث بر این کشور سلطه کامل داشت. عارف حسین در همین شهر با امام خمینی (ره) آشنا و با عشق به افکار ایشان، علاوه بر این‌که مرید و سرباز او شد، مجذوب شخصیت فقهی، اخلاقی، عرفانی و سیاسی امام هم شد. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نمایندگی امام خمینی(ره) در پاکستان را عهده‌دار شد و علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی، عبادی و سیاسی، به امور بهداشتی و اقتصادی مردم نیز رسیدگی می‌کرد. با حضور او در پاکستان، شخصیتی شجاع، حامی مستضعفان و مخالف سرسخت استعمار و استکبار در این کشور ظهور کرد و همین امر نگرانی دشمنان انقلاب اسلامی را در پاکستان برانگیخت.

سرانجام علامه عارف حسین الحسینی در ۱۴ مرداد 1367 در مدرسه «دارالمعارف الاسلامیه» پیشاور به‌ دست افراد به ظاهر ناشناس، هدف گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.

در سال 1373 شمسی «تسلیم رضاخان» از اهالی پاکستان و یکی از دوستداران و همکاران عارف حسینی کتابی به نام «سفیر نور» نوشت و پرده از اسرار قتل او برداشت. این کتاب چهارصد صفحه‌ای علاوه بر زندگی‌نامه شهید عارف حسینی، شخصیت اسلامی و استکبارستیز او را نیز به تصویر کشیده است. این کتاب تا کنون بیش از ده بار تجدید چاپ شده و در ایران با ترجمه رویا جوادی و یوشع ظفرحیاتی و به همت مجموعه پژوهش‌های مرکز مطالعات و تحقیقات فرهنگ و ادب پایداری در انتشارات سوره مهر به چاپ رسید.

«تسلیم رضاخان» در دوره عارف حسینی، مسئول بخش‌داری دی‌آیی‌خان در سازمان دانشجویان امامیه بود. وی که دانش‌آموخته رشته داروسازی است با مراجعه به اشخاص، راویان و شاهدان و بررسی اسناد بسیاری کوشیده است تا هم شهید عارف حسینی را به‌درستی بنمایاند و هم تا حد امکان پرده از اسرار قتل او بردارد.

نگارش کتاب در دوره‌ای انجام شده که خبری از شبکه‌های اجتماعی امروزی نبود و نویسنده برای شنیدن سخنان این و آن و بررسی اسناد و ضبط سخنان شاهدان و جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز، سفرهای بسیاری انجام داده و رنج بسیاری کشیده است.

«سفیر نور» با شمارگان 1250 در 428 صفحه و با قیمت 375 هزار تومان در بازار موجود است.

انتهای پیام

source