Wp Header Logo 1009.png

پلمب واحدهای گردشگری متخلف در قزوین *

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا خزائلی رعایت نکردن اصول بهداشتی و تمدید پروانه بهره‌برداری را از دلالیل جلوگیری از فعالیت هر ۲ و احد گردشگری عنوان کرد و گفت: در بازدید‌های مشترک انجام شده از واحدها، در یک ماه گذشته برای هر ۲ واحد اخطار کتبی صادر شده بود که به‌دلیل عدم رفع نواقص موجود در مهلت تعیین‌‍ شده در بازدید روز گذشته اعضای کمیته گردشگری استان از ادامه فعالیت آنها تا اطلاع ثانوی جلوگیری به عمل آمد. 
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین افزود: در این بازدید نظارتی مشترک که با حضور نماینده دادستان و کارشناسان نظارت اداره‌کل، شبکه بهداشت، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، صمت، ستاد اقامه نماز و اماکن انجام شد نحوه ارائه خدمات در پنج واحد مورد ارزیابی قرار گرفت.
او ادامه داد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، رعایت شئونات اسلامی، نرخ‌نامه واحد، گرانفروشی و کم‌فروشی، کیفیت مواد خام اولیه، وضعیت سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌ها از جمله موضوعاتی است که در بازدید‌های مشترک نظارتی مورد بررسی قرار می‌گیرد که پس از ارائه تذکر شفاهی و در مرحله بعد اخطار کتبی در صورت عدم رفع نواقص مطابق با قانون با واحد‌های متخلف برخورد می‌شود. 

source