Wp Header Logo 2685.png

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نشر صاد، نشست رونمایی از کتاب «ما از ویرجینیا ولف نمی‌ترسیم» با حضور میرشمس‌الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل انتشارات صاد، لیلا جُلینی؛ گردآورنده کتاب، نوری ایجادی؛ منتقد و کارشناس و چند تن از نویسندگان این مجموعه داستان همراه بود.

 

در ابتدای این نشست، میرشمس‌الدین فلاح هاشمی با بیان این‌که از عمر نشر صاد حدود چهار سال می‌گذرد، گفت: ما تقریبا تمام جوایز معتبر کشور را توانستیم از آن خود کنیم. البته که جایزه گرفتن و نگرفتن برای ما ملاک نیست. نویسندگان جوانی که با نشر صاد مراوده دارند برای من ارجمند هستند و در این ایام یکی از بازوهای مهم نشر، آکادمی خودنویس است که هدف آن پرورش نویسندگان است. در این آکادمی تعداد خاصی از نویسندگان زیر بال مربیان می‌توانند در طول یک سال به یک اثر داستانی برسند. از طرفی هستند کسانی که بااستعدادند اما ممکن است در این جمع قرار نگیرند و ما سعی کردیم راه‌های ورود به نشر صاد را بازتر کنیم.

 

وی افزود: ما ایرانی‌ها به شعر و ادب شهره هستیم. کشور ما یک کشور فرهنگی در جهان است و ما را به فردوسی‌ها، مولاناها و … می‌شناسند و نه به نفت و موارد دیگر امیدوارم که ایران عزیز با کمک عزیزانی که چراغ و آینده ایران‌زمین هستند، در آینده نزدیک به جایگاه والا و فاخر تمدنی کهن خود برگردد. 

 

در ادامه نوری ایجادی منتقد این نشست با تشکر از نشر صاد برای همکاری با نویسندگان نوقلم بیان کرد:  ما با واژه‌ها تصویر می‌سازیم، احساسات را منتقل می‌کنیم، ماجرا را شکل می‌دهیم و مهم‌تر از همه شخصیت‌ها را می‌سازیم. شخصیت‌های ما چه انسان و چه هر چیز دیگری، واجد ویژگی‌های انسانی هستند و دارای شناسنامه هستند و در ذهن نویسنده دارای هویت مستقلند. ما تکیه بر واژگان داریم.

 

وی افزود:‌ زبان به عنوان پدیده پویا در دوره‌های مختلف تغییر می‌کند و مهم‌ترین علت آن هم داد و ستدهای فرهنگی و تجاری است اما ما به خود می‌بالیم که زبان امروز ما زبانی است که حداقل هزار سال قدمت دارد. اساس زبان ما همچنان همان اساسی است که فردوسی با آن شاهنامه را سرود. اساس زبان ما همان است که تاریخ بیهقی نوشته شده است. ما اگر چه که ممکن است برخی واژگان را در تاریخ بیهقی متوجه نشویم اما کلیت آن را درک می‌کنیم. 

انتهای پیام

source