برنامه افتتاحیه حلقه شعر آیینی «سوره شعر» به همت مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری و با مشارکت مجمع شاعران اهل بیت (ع)، با حضور و شعرخوانی شاعران صاحبنام عرصه شعر آیینی، در سالن صفارزاده برگزار شد.
وی ادامه داد: اهمیت و پیچیدگی، شعر آیینی و دینی ما جزو مهمترین شعرهاست که خود تعاریف گوناگونی دارد، گاهی وقتی عنوان شعر آیینی را به کار میبریم شنونده به این گمان میبرد که ما صرفا صحبت ازشعر مدح و مرثیه اهل بیت علیهم السلام میکنیم در حالی که معنای آن به چیزی شبیه شعر انقلاب اسلامی اشاره دارد همچنین شعری که موضعمند است و شعر یک شیعه دوازده امامی انقلابی را در اوضاع مختلف بیان میکند دارای ایدئولوژیک است.
در ادامه علی داوودی، مدیر دفتر شعر حوزه هنری نیز گفت: افتتاح این جمع و انجمن شعر گسترش پیدا کرده است. همه شئون زندگی ما به ویژه شعر ما وجهه مذهبی دارد. در روزگاری نه چندان دور آدم اگر می خواست در محفلی شعر آیینی و مذهبی و ولایی بخواند، احساس غربت می کرد ولی الان این گونه نیست و مسیر درست همین است که اهل بیت را الگو و راهنما در زندگی ببینیم و از آنها در سر گرفتن زندگی مان یاری طلبیدم.
در ادامه برنامه، ناصر فیض، شاعر و مدیر دفتر پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ضمن خوش آمد گویی به حضار گفت: امروز همه دنیا به سمت تخصص میروند، یعنی همه تلاشها در یک چیز خلاصه میشود تا همه قدرت و قوایی که دارند را در آن متجلی کنند.
اینجا هم در حوزه هنری همواره جلسه شعر عام بوده، ولی در این جلسه، این فرصت پیش آمده و همه میخواهند یک حرکت انجام دهند و شعر آیینی بخوانند. به نظرم جای چنین جلسهای باید ادامه دار باشد.
source