در آیین «رویداد ملی قهرمان» مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، آیین «رویداد ملی قهرمان»، هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت بههمراه انتشار تقریظهای حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) بر کتابهای «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» صبح امروز (چهارشنبه) در فرهنگسرای بهمن برگزار شد.
«سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و مقاومت اسلامی، اظهار داشت: امروز کانون این محفل سه کتابی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آنها تقریظ نوشتهاند. بزرگان و مشاهیر از گذشته بر یکسری از کتابها یادداشتهای کوتاهی مینوشتند و مینویسند تا آن اثر معرفی، خوانده و بیشتر دیده شود.
وی افزود: تقریظهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتابهای مقاومت بیش از حدّ معرفی یک اثر و نویسنده آن اهمیت پیدا میکند. زمانی که معظمله بر نزدیک به ۷۰ اثر تقریظ نوشتهاند، نشاندهنده این است که نباید این مسیر را خلاصه و محدود کرد؛ معظمله با این کار قصد خاصی دارند که فقط به معرفی کتاب خلاصه نمیشود.
صالحی با بیان اینکه در تقریظهای رهبر معظم انقلاب اسلامی الگوسازی را میتوان دید، گفت: ما در ادبیات جهاد و دفاع و مقاومت، بُعدی از سیر و سلوک را میبینیم که متفاوت و متمایز از پارهای از روشهایی از سیر و سلوکی است. عرفانهایی که در دفاع مقدس و مقاومت دیده میشود، عرفان و سلوکی است که ادامهدهنده راه امام علی (ع) و اصحاب ایشان است. بخشی از توجه رهبر انقلاب بر این نوشتهها نشاندهنده این است که معظمله میخواهند، معرف سلوکی باشند که موتور محرکه است.
صالحی افزود: نکته بعدی که در تقریظهای رهبر انقلاب دیده میشود، توجه به اعتماد به رویشهای انقلاب است. نسلهای انقلاب از هم نگسستهاند و هنوز هم میتوان امیدوارانه به آنها نگاه کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت سرمایههای معنوی بسیار مثمرثمری هستند؛ اینکه به این سرمایهها در کنار سرمایههای مادی توجه کنیم، نکتهای است که رهبر معظم انقلاب به آن توجه کردهاند.
وی گفت: مشابه این ۷۰ اثر به ما کمک میکنند که اتفاق بزرگی را که از دور دیدهایم، از نزدیک ببینیم و به جزئیات آنها توجه کنیم. ما شبحی از جریان ادبیات دفاع، مقاومت و حماسه داریم و هرچه به آن نزدیکتر میشویم، نور و شعاع آن بیشتر میشود.
وزیر ارشاد افزود: بخشی از امنیت نرم آن است که بدانیم در این ۴۰ سال چه کردیم و چه کسانی طلایهداران این مسیر بودهاند.
انتهای پیام/ 118
source