محسن عنایتی، فیلمساز انیمیشن در گفتوگو با ایکنا بیان کرد: انیمیشن «رویا شهر» که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد ابتدای سال آینده اکران عمومی خواهد شد. در این فیلم که در ژانر کودک تولید شده به موضوع امید و قهرمان توجه شده است.
وی افزود: کودک و نوجوان امروز نیاز دارد تا الگوهای و قهرمانان بومی و ایرانی داشته باشد زیرا در شرایطی که تولیدات خارجی به وفور پخش میشود نیاز است تا با ساخت تولیدات بومی، الگوهای ایرانی را به کودکان خود معرفی کنیم.
این فیلمساز اذعان کرد: در ادبیات داستانی ما، قهرمانان مختلفی وجود دارند که هر یک از آنها قادرند الهامبخش یک اثر نمایشی جذاب باشند و تنها باید بتوان شکل دراماتیزه به قصه مورد نظر داد. در این هنگام است که موفقیت کار تضمین میشود و کودک خواهد توانست با اثر مربوطه ارتباط برقرار کند.
عنایتی تصریح کرد: در «رویا شهر» نقش قهرمان را کودکی ایرانی بر عهده دارد که با شجاعت خود شهر را از نابودی و شر نجات میدهد. در این پویانمایی به وفور موضوعات دینی و اخلاقی وجود دارد اما تمام آموزههای موردنظر در لایههای قصه بیان میشود چون کاری که به صورت مستقیم و گل درشت به موضوعات ارزشی میپردازند عموماً در جذب تماشاگر موفقیتی به دست نخواهند آورد.
وی رمز موفقیت فیلمهای انیمیشن را در چند نکته توصیف کرد: فیلمی که قرار است برای کودک تولید شود حتماً دو خصیصه اکشن و فانتزی را باید در خود داشته باشد حتی اگر موضوع قصه، اخلاقی باشد این معنا باید در قالب فانتزی به مخاطب منتقل شود. در «رویا شهر» فانتزی نقش و جایگاه ویژه دارد.
انتهای پیام
source