او یک قاری موتور سوار است که قرائتش روی موتور در فضای مجازی و بین استادان قرائت در کشورهای دیگر بازتاب زیادی داشته است. او دغدغه بردن هر چه بیشتر قرآن کریم به سطح زندگی روزمره شهروندان را دارد.
به گزارش سرویس فرهنگی تابناک، مجید احمدی مهمان تابناک بود و ساعتی را به گفت و گو با خبرنگار ما اختصاص داد.
او میگوید: «خدا خواست و در آن زمان، نوار قرآنی از استاد عبدالباسط را گوش دادم که تأثیر عمیقی بر من گذاشت. این تجربه باعث شد تا به سمت خواندن قرآن و فعالیتهای قرآنی بروم.»
ورزش و نرم افزار
احمدی همچنین به فعالیتهای ورزشی خود اشاره میکند و میگوید: «از سنین کودکی به ورزشهای رزمی علاقهمند شدم و اکنون بیش از ۳۲ سال است که در این حوزه فعالیت میکنم. به عنوان مربی و داور بینالمللی، توانستهام به آموزش و پرورش هزاران نفر در این رشته بپردازم.»
در زمینه نرمافزار نیز، احمدی از طراحی اولین اپلیکیشن آزمونساز کشور خبر میدهد و میافزاید: «نزدیک به ۸۰۰ هزار دانشآموز از نرمافزار ما استفاده کردهاند. همچنین در حوزه ضمن خدمت فرهنگیان، سامانه آموزشی قویای را راهاندازی کردهایم که در حال حاضر فعال است.»
صلوات گرام، قرآن گرام، اموات گرام
با توجه به مشکلاتی که در اینستاگرام برای محتواهای قرآنی وجود داشت، تصمیم به راهاندازی یک شبکه اجتماعی قرآنی به نام قرآنگرام گرفتیم که اکنون نزدیک به ۳۰۰ هزار عضو دارد
احمدی همچنین از ایجاد شبکهای به نام صلواتگرام خبر میدهد که هدف آن ترویج صلوات و کمک به حل مشکلات افراد است. وی میگوید: «این سامانه به افراد این امکان را میدهد که نذر صلواتی کنند و در قالب یک شبکه اجتماعی، به یکدیگر کمک کنند.»
مجید احمدی، در ادامه فعالیتهای خود در حوزه ترویج قرآن، به تجربهای اشاره میکند که در یکی از شبکههای اجتماعی رخ داده است. وی میگوید: «یک بار مادری برای دامادش که مبتلا به سرطان بود، درخواست التماس دعا داشت. نزدیک به ۱۳ میلیون صلوات در یک روز ارسال شد و خدا را شکر که او شفا گرفت.» این تجربه نشاندهنده قدرت دعا و ذکر در زندگی انسانهاست.
تعداد بازدید : 1083
وی همچنین از راهاندازی شبکه اجتماعی جدیدی به نام **امواتگرام** خبر میدهد. این شبکه به خانوادهها این امکان را میدهد که خاطرات و تصاویر عزیزان از دست رفته خود را به اشتراک بگذارند و دیگران نیز برای آنها فاتحه و دعا بخوانند. وی میافزاید: «این شبکه به گسترش یاد و خاطره معراجیها کمک میکند و افراد میتوانند آثار ماندگار آنها را مشاهده کنند.»
او به برگزاری مسابقات و جشنوارههای فرهنگی و اجتماعی نیز اشاره میکند و میگوید: «سامانهای به نام **والافستیوال** راهاندازی کردهایم که در آن آثار مختلف فرهنگی و قرآنی داوری و امتیازبندی میشود. این کار به ترویج فرهنگ قرآن و تشویق افراد به شرکت در فعالیتهای فرهنگی کمک میکند.»
تلاوت موتوری
احمدی همچنین به فعالیتهای خود در زمینه تلاوت قرآن اشاره میکند و میگوید: «من روی موتور و در مکانهای مختلف آیات قرآن را تلاوت کردهام. هدف من این است که قرآن را از فضای ختم و مراسمات جدا کنیم و آن را به زندگی روزمره مردم بیاوریم.»
مجید احمدی، در ادامه فعالیتهای خود در حوزه ترویج قرآن، به تجربیات و ابتکارات جدیدی اشاره میکند که در شبکههای اجتماعی به وقوع پیوسته است. احمدی به یاد میآورد که یک بار مادری در شبکه اجتماعی برای دامادش که مبتلا به سرطان بود، درخواست دعا کرد. او میگوید: «نزدیک به ۱۳ میلیون صلوات در یک روز ارسال شد و خدا را شکر که او شفا گرفت.»
تلاوت در عروسی
من روی موتور و در مکانهای مختلف آیات قرآن را تلاوت کردهام. هدف من این است که قرآن را از فضای ختم و مراسمات جدا کنیم و آن را به زندگی روزمره مردم بیاوریم
وی میگوید: «نسل جوان باید بفهمد که قرآن یک هدیه الهی است و میتواند در زندگی روزمره آنها نقش مهمی ایفا کند.»
وی تأکید میکند که باید به جوانان کمک کنیم تا با قرآن آشنا شوند و از تکنولوژی برای ترویج این فرهنگ بهره ببرند. وی از قرائت قران کریم در مراسم عروسی اطرافیان و دوستانش صحبت می کند که اتفاقا با ابراز علاقه میهمانان نیز مواجه شده است.
صدای خوب
احمدی به اهمیت صدای خوب در تلاوت قرآن اشاره میکند و میگوید: «صدا یک موهبت است. اگر خدا بخواهد که صدای شما برای ترویج قرآن استفاده شود، این خودش جذاب است.»
او به تأثیر مثبت قرآن بر زندگی افراد اشاره میکند و میگوید: «بسیاری از افراد بعد از دیدن و شنیدن تلاوتهای قرآن به سمت نماز و قرآن میروند. این نشاندهنده تأثیرگذاری قرآن است.»
احمدی تأکید میکند که باید فراتر از مجالس ختم به تلاوت قرآن پرداخت و میگوید: «قرآن میتواند منبع آرامش و لذت باشد. باید تلاش کنیم تا آن را در زندگی روزمره خود وارد کنیم.»
source