Wp Header Logo 281.png

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای‌ مجازی (ساترا)، روز گذشته مراسم اعطای مجوز به رسانه‌های تازه تأسیس با حضور سعید مقیسه رئیس ساترا، حسین زارعی مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌ها و ۱۶ نفر از مدیران رسانه‌های تازه تأسیس در سالن نشست‌های ساترا برگزار شد.

 

زارعی در این مراسم بیان کرد: امروز به ۱۶ رسانه مجوز فعالیت اعطا شد و ۱۰ رسانه هم تعلیق مجوز شدند. دلیل این تعلیق‌ها، اقدام نکردن برای دریافت شناسه یکتا از طریق درگاه ملی صدور مجوزهای کشور و یا فعالیت نداشتن پلتفرم‌ها برای مدت زمان طولانی است؛ تا به امروز بیش از ۵۰۰ رسانه موفق به دریافت مجوز فعالیت شده‌اند و تحت تنظیم‌گری این سازمان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

 

زارعی توضیح داد: دلیل تعلیق برخی رسانه‌ها عدم همکاری در اخذ شناسه‌ ملی در درگاه ملی صدور مجوزهای کشور است و طبق بخشنامه وزارت اقتصاد و دارایی، مجوز این رسانه‌ها فعلاً تعلیق خواهد شد. برخی دیگر از رسانه‌ها نیز به دلیل عدم فعالیت در بازه زمانی طولانی‌مدت مجوزشان تعلیق شده است.

 

در ادامه این مراسم مقیسه به تغییرات مداوم فضای مجازی اشاره کرد و گفت: فضای مجازی محیطی پویا و در حال تغییر است. به همین دلیل، مقررات و فرایندهای ما باید همگام با این تغییرات به‌روزرسانی شود. رسانه‌ها باید برای اطلاع از مقررات جدید، سایت ساترا را دنبال کنند.

 

وی افزود: پیش‌نویس مقررات جدید پس از تدوین در اختیار نمایندگان رسانه‌ها قرار می‌گیرد و پس از بررسی، برای نظرخواهی عمومی منتشر می‌شود. رسانه‌ها باید از این امکان استفاده کنند تا نظرات خود را ارائه دهند، چراکه این نظرات می‌تواند به بهبود مقررات و فرآیندها کمک کند.

 

رئیس ساترا همچنین بر اهمیت توسعه و رشد پلتفرم‌ها در کشور تأکید کرد و گفت: فضای مجازی فرصتی بی‌نظیر برای کشور ما فراهم کرده است که به هیچ عنوان نمی‌توان آن را نادیده گرفت. امروز دیگر نگرانی از سوی برخی فعالان فضای مجازی بابت افزایش تعداد سکوها وجود ندارد. در گذشته، کسب‌وکارها از صدور مجوز فعالیت برای رقبای جدید ناراضی بودند، اما اکنون با رشد تعداد سکوها، بسیاری از آن‌ها به این باور رسیده‌اند که این افزایش تعداد می‌تواند باعث بزرگ‌تر شدن بازار و تأمین نیازهای متنوع کاربران فضای مجازی شود.

 

وی با اشاره به ضرورت نوآوری و کارآفرینی در این فضا افزود: اکنون فرصت‌های زیادی برای نوآوری و کارآفرینی وجود دارد که باید از آنها بهره‌برداری کنیم. توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور امری حیاتی است و باید با توسعه فرهنگی گره بخورد.

 

مقیسه در ادامه از همه فعالان رسانه‌ای درخواست کرد که با انتشار محتوای سالم، فضای مجازی را به فرصتی پایدار برای رشد و توسعه تبدیل کنند و گفت: ما نگران آن هستیم که به دلیل استفاده نادرست برخی اشخاص و شرکت‌ها از هوش مصنوعی و تولید و انتشار محتوای نامناسب، هنجارشکن و خلاف قانون، کشور و فعالان صنعت از فرصت‌های مهم هوش مصنوعی محروم شوند.

انتهای پیام

source