به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، آیین رونمایی از مستند سينمايی «جمال» روایت زندگی جهادی ابومهدی المهندس به کارگردانی محمد حبیبی منصور و تهیهکنندگی مرتضی شعبانی شامگاه(چهارشنبه) با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، سردار علی مقواساز رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح، حبیب والینژاد تهیه کننده سینما، خانواده ابومهدی المهندس و جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، حجتالاسلاموالمسلمین علی کریمیان رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی، حلول ماه رجب را تبریک گفت و اظهار داشت: امشب شب شهادت فرماندهان شهید سردار قاسم سلیمانی و مجاهد شهید ابوالمهندس است؛ چند ساعت دیگر زمان پرواز این دو شخصیت بزرگ است که خدمات بزرگی به جهان اسلام دادند و آوازه آنها قرنها توسط بزرگان برای بچهها و جوانان روایت خواهد شد.
رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی تصریح کرد: آنها مسیر تاریخ را عوض کردند و یکبار دیگر اسلام را و جایگاه مسلمانان را اعتلا بخشیدند؛ داعش در دروازههای بغداد و نزدیک کربلا بود و رجز میخوانند. همگان در آن روزهای رجز داعشیها را شنیدهاند که میگفتند، کربلا را میگیریم و قبر حسین را منهدم میکنیم؛ در سوریه هم همین بود و میگفتند، حرم زینب را میگیریم و یزیدیه جایش میسازیم.
وی تاکید کرد: آنهایی که این مسیر جدید را خلق کردند، شهدا بودند. شهید حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی، سید حسن نصرالله، سید هاشم صفیالدین، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و فتحی شقاقی و دیگر شهدا اینها هرکدام برگی زرینی از تاریخ و ثمره اندیشه انقلاب اسلامی هستند.
کریمیان، جبهه مقاومت را نتیجه رشد جریان و تفکر انقلاب اسلامی دانست و با تاکید براینکه این جریان تبلور انقلاب اسلامی است که هرجا به نحوی تبلور پیدا کرده است، ادامه داد: دشمن تحلیل درستی از شهادت و تاثیر شهید و شهادت در جامعه اسلامی ندارد؛ تصور میکنند اگر حاج قاسم و سید حسن و دیگران را شهید کردند، این نهضت تمام میشود درحالی که این نهضت تازه شروع میشود. در مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) شهادت آغاز کار است، نه پایان کار. شهادت به خصوص فرماندهان شهید موج جهش و حرکت و جوشش است.
رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلام، تاثیر شهدا را فراتر از تصور دشمن دانست و عنوان کرد: قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس زنده با قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شهید چقدر متفاوتاند؟ این شهیدان امروز به الگوهای بزرگ حتی در خانه دشمن تبدیل شدهاند؛ در آمریکا شاهدیم عکس این شهدا حمل میشود و این یعنی این شهدا بزرگتر از شخصیت زندهشان هستند.
وی درباره شهید ابومهدی المهندس گفت: ایشان شهیدی است که تمام دوران زندگیاش جهاد بوده است؛ ابومهدی از ولادت تا شهادت در جهاد بوده است.
در ادامه، مرتضی شعبانی تهیه کننده مستند سینمایی «جمال» درباره این مستند گفت: من باید تشکر ویژهای از کارگردان و تیم تولید مستند جمال کنم؛ این مستند حدود هزار ساعت راش داشت و این فیلم از میان این راشها تولید شده که دو سالونیم برای آن زحمت کشیدیم و کار بسیار پرزحمتی بود.
تهیه کننده مستند سینمایی جمال عنوان کرد: کاری که برای ابومهدی المهندس تولید کردیم، برای ما مهم بود و این کار یکی از توفیقات زندگی من است و ابومهدی در ظاهر و باطن حائز ویژگی جمال است.
در ادامه مراسم، پس از اجرای زنده موسیقی امیر حقیقت، خانواده شهید ابومهدی المهندس و عوامل تولید مستند سینمایی «جمال» مورد تجلیل قرار گرفتند و این فیلم پخش شد.
انتهای پیام/ 121
source