عضو پژوهشکده مطالعات معنوی گفت: باید سعی کنیم تا تمام ابعاد سبک زندگی ما سجادی باشد. همواره تجربهنگاری و زیسته افراد، به عنوان رکنی اثرگذار، مورد توجه اندیشمندان قرار میگیرد.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، «محمدمهدی احمدی فراز» عضو پژوهشکده مطالعات معنوی در پنجمین نشست «واکاوی راهبردها و فرآیند کاربردیسازی معارف صحیفه سجادیه در جامعه»، که به میزبانی بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه در قم برگزار شد به دغدغه کاربری شدن مفاهیم صحیفه اشاره کرد و بیان داشت: گاهی مفاهیم در ذهن ما قرار دارد، اما در زیسته ما نمودی ندارد؛ لذا باید سعی کنیم تا تمام ابعاد سبک زندگی ما سجادی باشد. همواره تجربهنگاری و زیسته افراد، به عنوان رکنی اثرگذار، مورد توجه اندیشمندان قرار میگیرد.
وی ارتباط گرفتن عموم مردم با صحیفه سجادیه را آسانتر از قرآن کریم یا نهجالبلاغه دانست و گفت: خاصیت دعا چنین است که انسان را با خود همراه میکند. مرحوم علامه حسن زاده(ره) میفرمایند: به دلیل اینکه مخاطب دعا خداوند است، از اعماق وجود امام(ع) ساطع میشود؛ اما به دلیل اینکه مخاطب آیات و روایات مردم هستند، همواره ملاحظاتی وجود دارد.
دبیر علمی این نشست بر گسترش معارف صحیفه تاکید کرد و مقام معظم رهبری را جزو افراد دغدغهمند در عرصه انتشار فرامین اخلاقی صحیفه امام سجاد(ع) معرفی کرد.
source