مارک زاکربرگ چون نمیخواست شود رسوا، همرنگ جماعت شد؛ پایان سیاستهای چپگرایانه در زیرمجموعههای فیسبوک کلید خورد.
هر دوشنبه با یک بسته خبری جذاب از حواشی و جنجالهای هالیوود به بررسی و معرفی آثار تازه و پرحاشیه سینمای آمریکا میپردازیم. از تقاضای دولت لیبرال/دموکرات بایدن برای سانسور کردن مردم آمریکا گرفته تا اظهارات مل گیبسون درباره واکسن و مقایسه میزان بینندگان مسابقات فوتبال آمریکایی و بسکتبال.
مارک زاکربرگ: دولت بایدن اینستاگرام را مجبور به سانسور کاربران میکرد
نتیجه انتخابات آمریکا، فقط پیامدهای سیاسی و جابجایی قدرت میان دو حزب نبود، بلکه ثروتمندترین و قدرتمندترین افراد در جامعه آمریکا، ناگهان مواضع لیبرال و چپگرایانه خود را تغییر دادند. جف بزوس میخواهد با تغییرات اساسی در تحریریه واشنگتن پست، این روزنامه را به فضای حاکم امروز آمریکا نزدیک کند.
اما زاکربرگ سریعتر از بزوس، فضای سیاسی آمریکا را خوانده بود و چند ماه پیش از انتخابات اعلام کرد که دولت بایدن، فیسبوک و اینستاگرام را تحت فشار میگذاشت تا حرفهایی را که دولت دموکرات (پرچمدار آزادی بیان و لیبرالیسم) دوست ندارد در اینترنت وایرال شود را سانسور کند. موسس و مدیرعامل فیسبوک در نامهای رسمی به جیم جوردن (رئیس کمیسیون قضایی کنگره) به این امر اقرار کرد و گفت که این کمپانی دیگر به توصیه دولت در سانسورینگ کاربران، توجه نخواهد کرد.
زاکربرگ در پادکست اخیر خود با جو روگن نیز اشاره داشت: «ما در ابتدای کار به Fact checkers (حقیقتسنجها!) اعتماد داشتیم؛ اما از یکجای کار به بعد، فکت چکرها، عقاید سیاسی که دوست نداشتند را در زمره اطلاعات-غلط قرار میدادند. باید اعتراف کنم که پلتفرم اکس با Community notes (حقیقت یابی به دست کاربران) نمونه بسیار بهتری است.»
جوانترین فردی که ثروتش از مرز یکصد میلیارد دلار گذشته در بخش دیگری از این پادکست گفت: «از دولت بایدن با ما تماس میگرفتند، سر ما فریاد میزدند، به ما فحش میدادند و میگفتند که فلان پست درباره واکسن کرونا را حذف کنید… خیلی از نظرات کاربران درباره ضررهای واکسن، درست بود، اما به ما میگفتند که باید چنین اظهاراتی حذف شود… بعضی اوقات ما به دستورات دولت گوش نمیکردیم و آنها از طریق ارگانها و سازمانهای مختلف یقه کمپانی ما را میگرفتند.»
زاکربرگ در ادامه اشاره داشت: «واقعا جایگاه ما نیست که تصمیم بگیریم چه چیزی حقیقت دارد یا خیر.»
حضور مل گیبسون در پادکست جو روگن
مل گیبسون چند سالی است که به محبوبیت فراوانی نزد محافظهکاران و بهویژه مسیحیان رسیده است، از آن طرف، لیبرالها از او متنفرند. ستاره مشهور استرالیایی که دیگر با لهجه مادری خود حرف نمیزند (انگلیسی را با لهجه آمریکایی حرف میزند)، اظهارات جنجالی متعددی در بیست سال اخیر کرده است.
گیبسون در پادکست اخیر درباره تئوری تکامل داروین گفت: «من به این تئوری تکامل اعتقاد ندارم. به نظرم مخلوقی وجود دارد.» او پیش از اینکه درباره قسمت دوم «مصائب مسیح» صحبت کند، درباره کلیسای کاتولیک گفت: «پاپها سابقه سرپوشگذاری روی جنایات کودکآزاری را دارند… ایراد از دین نیست، ایراد از رهبران است. برخی از آنها فاسد هستند.»
کارگردان «شجاع دل» سپس سراغ پروژه جدید خود رفت و افزود: «امیدوارم سال آسنده استارت فیلمبرداری را بزنیم. ۱۰ سال است که با برادرم و رندل والاس (نویسنده شجاع دل) روی فیلمنامه «رستاخیز عیسی» کار کردیم. این فیلم به مثابه سفر کسی است که اسید زده است. ما برای گفتن صحیح این قصه باید به سراغ سقوط فرشتگان برویم. یعنی باید به یک سرزمین دیگر برویم. باید به جهنم برویم.»
گیبسون «مصائب مسیح» را با بودجه شخصی ساخت و با ۶۱۲ میلیون دلار فروش، به پرفروشترین فیلم مستقل در تاریخ تبدیل شد. یهودیان برچسب «یهودستیزی» را به این فیلم زدند؛ به این علت که این فیلم نشان میداد که رهبران یهودی، مسئول کشته شدن عیسی هستند.
گیبسون در این پادکست آرام و قرار نداشت چون آتشسوزیهای لس آنجلس، به محله زندگی وی نزدیک شده بود. اما دو روز بعد گیبسون در مصاحبهای با فاکس نیوز گفت: کل خانه ما سوخته است… گوین نیوسام (فرماندار ایالت کالیفرنیا) بهتر است به جای ژل زدن به موهایش، بهخ فکر مردم باشد.»
البته گیبسون تنها سلبریتی نبود که خانه خود را در آتشسوزی اخیر از دست داده است؛ ویتنی کامینز نیز با حالتی گریان از بیکفایتی مدیران این ایالت انتقاد کرد و گفت: «ما در ایالت ثروتمندی زندگی میکنیم. ما بیشترین مالیات را میپردازیم، نباید مردم خودشان کمکهای مردمی جمع کنند.»
شکست بسکتبال NBA از فوتبال آمریکایی NFL
برخلاف تصور رایج در ایران، مردم آمریکا دیدن مسابقات فوتبال آمریکایی را به دیدن بسکتبال ترجیح میدهند.
کمپانی نتفلیکس تا چند سال پیش میگفت که وارد استریم آنلاین مسابقات ورزشی زنده نخواهد شد، اما سفره پرنعمت ورزش، آمازون، پیکاک و سپس نتفلیکس را به میدان کشاند.
مسابقه میان دو تیم پیتبورگ استیلرز و کنزاس سیتی چیفس با اینکه در ساعت ۱ ظهر به وقت شرق آمریکا شروع شد، ۲۴ میلون بیننده داشت. بازی میان بالتیمور ریونز و هیوستون تگزاس نیز در ساعت ۴ بعد از ظهر برگزار شد و ۲۴ میلیون بیننده داشت. گزارشات نشان میدهد که این مسابقات تاحدودی در دیگر کشورها نیز دیده شده و ۶ میلیون بیننده دیگر نیز از ۲۱۸ کشور این دو بازی را دیدهاند.
نتفلیکس حق پخش مسابقات فینال فوتبال جام جهانی زنان را نیز خریداری کرده و هم اکنون مسابقات کشتی کج را پخش میکند.
اما بااینکه رسانهها در گزارشات خود میگویند مسابقات بینندگان بسکتبال نسبت به سال گذشته، ۸۴ درصد بیشتر شده، اما این عدد تنها پنج میلیون بیننده است. یکنواختی مسابقات به روی آوردن بیش از حد بازیکنان به پرتاب 3 امتیازی و اظهارات سیاسی ستارگان لیگ (حمایت از مواضع دموکراتها) باعث شده است تا نیمه دیگر کشور که اغلب مخاطب ورزش است، NBA را رها کند.
اما ویدیوهای بسکتبال در شبکههای اجتماعی بیشتر دیده میشود، اما سوال اینجاست که آیا ۳۰۰ ویو در اینستاگرام، کفاف هزینه چند میلیارد دلاری لیگ را میدهد؟
انتهای پیام/
source