Wp Header Logo 1923.png

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ­آموزش و افزایش سواد سلامت یک اصل اساسی برای جلوگیری از ابتلاء به عفونت‌های بیمارستانی است. ­

افزایش سواد سلامت برای پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیسی ­در مراسم افتتاح اولین کنگره جامع پیشگیری از عفونت‌های بیمارستان گفت: برای کیفیت درمان در کشور باید اثر بخشی و مدیریت درمانی را باهم داشته باشیم بنابراین ما باید به سمت درمان با کیفیت برویم.

وی افزود: ما­ در مورد بیماری‌های مزمن دچار کم مصرفی دارو هستیم­، اما در مورد آنتی‌بیوتیک و مسکن جزء کشور‌های اول هستیم که آنتی‌بیوتیک را خیلی بی رویه مصرف می‌کنیم و دچار پرمصرفی شده‌ایم.

وی اظهار کرد: بحث مقاومت آنتی‌بیوتیک جهانی است و سازمان جهانی بهداشت ابراز نگرانی کرده است که در آینده­ آنتی‌بیوتیکی وجود ندارد که بتواند مردم را درمان کند. ­

رئیسی افزود: مقاومت میکروبی فقط به وزارت بهداشت مربوط نیست و ارگان‌های زیادی همچون جهاد کشاورزی، دامپزشکی ­در این مورد باید کمک کنند.

وی گفت: برای کاهش این مقاومت میکروبی باید دستگاه‌های بیمارستان ارتقا پیدا کند و در بخش خصوصی و دولتی باید یکپارچگی ایجاد شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: برای کاهش مقاومت میکروبی ابتدا­ آموزش و سواد سلامت باید به طور کامل در جامعه افزایش یابد.

رئیسی گفت: بومی‌سازی درمان آنتی‌بیوتیک با مشارکت اعضای هیئت علمی سراسر کشور، همچنین ۷۵ درصد بار سلامت باید روی دوش پزشکان عمومی باشد درحالیکه بیشتر مردم به پزشکان تخصص و فوق تخصص مراجعه می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز افزود:­ عفونت‌های بیمارستانی و مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک تبدیل به یک معضل جهانی شده و باید همه دست در دست هم دهیم تا از این وضع خارج شویم.

رئیس کرمی­ ادامه داد:­ برای مدیریت عفونت‌های بیمارستانی باید ابتدا عفونت‌ها را­ شناسایی کنیم و سپس زیر ساخت‌های دیجیتال را افزایش دهیم­­ تا بتوانیم مرگ‌ومیر و هزینه‌ها را در امور عفونت‌های بیمارستانی کاهش دهیم.

source