نویسنده کتاب «از اتم تا بی نهایت» گفت: این کتاب که زندگی شهید «علی محمدی» را روایت میکند، در واقع اولین کتابی است که درباره یک شهید هستهای به رشته تحریر در آمده است.
نرگس سادات مظلومی نویسنده کتاب «از اتم تا بی نهایت» در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: کتاب «از اتم تا بی نهایت» به روایت همسر این شهید، خانم «منصوره کرمی» و منبع خوبی برای شناخت بهتر این شهید است.
وی گفت: روایت همسر شهید علی محمدی، نزدیکترین پنجره به زندگی این شهید بزرگوار میتوانست باشد.
مظلومی افزود: این کتاب، دورههای کودکی شهید علی محمدی را باعنوانهای «پیش از مسعود» «فصل مشترک» «شهادت» و «پس از مسعود» روایت میکند.
نویسنده کتاب از اتم تا بی نهایت گفت: فصل دوم کتاب، به زندگی مشترک با شهید علی محمدی میپردازد که تلاش هاو همراهی ایشان برای درس خواندن و فعالیتهای علمی ایشان را بازگو میکند. فصل سوم نیز به سال ۸۸ و شهادت علی محمدی و موضوعهای پیرامون آن میپردازد و فصل چهارم به اتفاقات بعد از شهید علی محمدی اشاره دارد.
وی با اشاره به اهمیت پرداختن به زندگی خانواده شهدا گفت:خانواده شهید علی محمدی بعد از شهادت ایشان با مسائل مختلف و تجربههای ویژهای روبهرو بودند که ما در این کتاب به آنها پرداختهایم.
خانم مظلومی افزود: همراهی خانم کرمی با شهید علی محمدی در این کتاب بسیار بارز و مهم است. وقتی شهید علی محمدی مدام بیان میکنند که باید عقب ماندگیهای قبل از انقلاب را جبران کنیم و خانم کرمی با وجود سختیهای راه این همراهی را با شهید دارند.
نویسنده کتاب «از اتم تا بینهایت» گفت: روایت خانم کرمی بسیار شیوا و بدون شعار زدگی است. در نتیجه شهید را دست یافتنی میکند و این باعث میشود که کتاب، مخاطبان متنوعی داشته باشد.
شهید دکتر مسعود علیمحمدی در سال ۱۳۳۸ در روستای کن از اطراف شهر تهران متولد شد.
وی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته فیزیک به ترتیب از دانشگاههای شیراز و صنعتی شریف دریافت کرد و در سال ۱۳۶۷ تحصیلات خود را در نخستین دوره دکترای فیزیک نظری دانشگاه صنعتی شریف پی گرفت.
شهید علی محمدی در مهر ماه سال ۱۳۷۱ به عنوان نخستین دانشآموخته دکترای فیزیک داخل کشور فارغالتحصیل شد و سپس عضو هیئت علمی دانشگاه تهران شد.
شهید دکتر علی محمدی در طول سالها فعالیت علمی و تحقیقاتی خود بیش از ۸۰ مقاله در معتبرترین مجلات علمی جهان به چاپ رسانده و در سال ۱۳۸۶ در بیست و یکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی حائز رتبه دوم پژوهشهای بنیادی شده بود.
وی مدت چهار سال به عنوان پژوهشگر غیرمقیم در پژوهشکده فیزیک پژوهشگاه دانشهای بنیادی فعالیت داشت.
دکتر علیمحمدی صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ هنگام خروج از منزل در اثر انفجار بمبی که در یک موتورسیکلت در کنار در منزلش جاسازی شده بود به شهادت رسید.
source