Wp Header Logo 2498.png

برنامه «بام تهران» از روز شنبه ۱۴ مهر روی آنتن رادیو تهران رفت و ژیلا صادقی برای اولین بار اجرای یک برنامه رادیویی را بر عهده گرفت. چندی پیش فرد دیگری روی صندلی اجرا نشست و تعدادی از عوامل برنامه تغییر کردند.

به گزارش ایرنا، ژیلا صادقی، مجری پیشکسوت تلویزیون درباره دلیل تغییر مجری برنامه «بام تهران» گفت: اجرای این برنامه به لحاظ زمانی برای من سخت بود. چون هر روز ۴ صبح باید از خواب بیدار می شدم. خودم گفتم اجازه بدهید فقط در فصل پاییز در خدمت گروه باشم. البته قبل از این که فصل پاییز تمام بشود، من فهمیدم تصمیم گرفتند عوامل برنامه را تغییر دهند.

وی با بیان این که هر روز سه ساعت اجرای آنتن زنده خیلی سخت و سنگین است، اظهار داشت: در رادیو مجالی برای استراحت ندارید. کارشناسان در بخش‌های مختلف این برنامه آیتم‌های ۵ دقیقه ای داشتند و بقیه را من باید اجرا می کردم.

صادقی درباره تجربه‌اش از اجرای رادیویی بیان کرد: من اصلا فکر نمی کردم از پس این کار بربیایم. چون اولین تجربه من در رادیو بود. اجرای رادیویی کار سختی است و تخصص ویژه ای را می طلبد. برنامه «بر بام تهران» تیم قوی و حرفه‌ای داشت. آنها کمک کردند که من هم بتوانم از پس این کار بربیایم.

وی افزود: من سالیان سال به رادیو دعوت می شدم. چون می دانستم این سکو تخصصی است، جواب منفی می دادم. فکر می کنم این جمله خیلی درست است که «هر کسی را بهر کاری ساختند» و در حوزه اجرا مدیوم‌های مختلف با هم متفاوت است. من به همه همکاران خوبم در رادیو احترام می گذارم. قطعا سواد و تخصص آنها از من بیشتر است همانطور که من در تلویزیون ادعا دارم. رادیو شوخی‌بردار نیست و من خیلی ریسک کردم. با این حال خوشحالم که در کنار تیم «بام تهران» از پس این ریسک برآمدم.

صادقی درباره بازخوردهای برنامه «بر بام تهران» گفت: این برنامه از هفته اول سر و صدا کرد و پرمخاطب شد. خودمان تصور نمی‌کردیم مردم این قدر پیامک بزنند. شنوندگان ارتباط تنگاتنگی با برنامه برقرار کرده بودند و دائم پیامک می‌دادند و نسبت به سوالات برنامه یا مهمانان و دیگر موارد مشارکت می‌کردند. حضور مهمانان هم در برنامه اهمیت زیادی در برنامه داشت. بخشی از مهمانان مردم عادی بودند که اول صبح در فضایی صمیمانه و به دور از تکلف با آنها گفت وگو می کردم و آنها از شغل خود می گفتند. برخی از مهمانان، مسئولان رسمی کشور بودند که به تناسب اتفاقات روز کشور با آنها گفتگو داشتیم.

وی اضافه کرد: ما سعی می کردیم حتی پیامک‌های مخاطبان را هم پیگیری کنیم و اگر نقدی یا مطالبه ای داشتند تا حد امکان در رادیو به آن بپردازیم. خاطرم هست برخی از همین موارد در رسانه ها هم بازتاب زیادی داشت.

رادیو خانواده‌طور است

این مجری تلویزیون درباره تعاملش با مدیران رادیو توضیح داد: رادیو خیلی خانواده‌طور است. تعامل با مدیران رادیو حس خوبی به من می‌داد. در تلویزیون باید سه ماه صبر کنیم تا مدیر را ببینیم و فقط با تهیه کننده در تعامل هستیم. ولی در رادیو مستقیم خود مدیر برنامه را می‌شنود و توصیه هایش را بیان می‌کند. من خودم نخواستم که «بام تهران» را ادامه بدهم. بعد از تغییر تیم برای پیوستن به گروه بعدی هم دعوت به کار شدم؛ ولی عذرخواهی کردم. حتی می خواستند ساعت برنامه را به خاطر من تغییر دهند. یک ماه مانده بود به اتمام آذر گفتم من کشش ندارم. در این مدت حتی شبکه‌های دیگر رادیو هم از من دعوت کردند.

صادقی درباره حواشی تغییر ناگهانی تیم برنامه بعد از مصاحبه با پیمان جبلی، رییس صداوسیما عنوان کرد: به نظرم مهمترین اتفاق برنامه حضور خود اقای جبلی در برنامه بود که با سعه صدر به همه سوالات ما پاسخ دادند و همان روز دیدیم گفت‌وگوی ایشان با اخبار و تیترهای مختلفی در رسانه ها منتشر شد. بازخوردهای خوبی داشتیم؛ اما متاسفانه من هم شنیدم که عوامل برنامه تغییر کردند. خود من هم هنوز روی آنتن به صورت رسمی خداحافظی نکرده بودم که تیم دیگری روی کار آمد؛ البته همانطور که گفتم نسبت به من این محبت بود که دوباره روی آنتن بروم؛ اما نمی دانم برای تیم قبلی چه اتفاقی افتاد.

شوخی‌هایی که ناشی از بی‌سوادی رسانه‌ای است

این مجری با اشاره به حضورش در ویژه‌برنامه «شب یلدا» شبکه سه گفت: آقای قیاسی اجرای خیلی خوب داشت. بسیار مودب و محترم بود و من شیفته ادبش شدم. او احترام به پیشکسوت را بلد بود. من در برنامه سال تحویل سال ۱۴۰۳ مهمان شبکه سه شدم. مجری برنامه سه بار به من گفت تو پنجاه سال داری و وقتی بچه بودم برنامه‌هایت را تماشا می‌کردم. من گفتم برای سنم زحمت کشیدم. این شوخی‌ها ناشی از بی‌سوادی رسانه‌ای است. خدا را شکر در شب یلدا شاهد این جور شوخی‌ها نبودیم.

صادقی درباره فعالیت‌های آینده‌اش خبر داد: پیشنهاد بازیگری از یک کارگردان معروف دارم. من با بازیگری کارم را شروع کردم و سپس مجری شدم. ولی الان برایم سخت است که از دنیای اجرا به دنیای بازیگری بروم. شخصیتی که پیشنهاد شده نقش اصلی است و به خود من نزدیک است. به تهیه کننده گفتم اجازه بدهید من فکر کنم. در دورانی که سنم کم بود، نمی‌توانستم اتفاقات خارج از چارچوب دنیای بازیگری را مدیریت کنم. ولی الان می توانم این کار را انجام بدهم. همچنین آکادمی «سلام مجری» راکه مختص پرورش مستعدین در امر اجرا و گویندگی است، تا یک جایی جلو بردم.

source