Wp Header Logo 2891.png

ابوالفضل جلیلی، کارگردان سینما در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه بعد از 27 سال در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا می‌کند، گفت: فیلم سینمایی «داد» به دوری نزدیک به سه دهه من از جشنواره فیلم فجر پایان داد. 

وی افزود: در این فیلم مانند کارهای قبلی، موضوعی اجتماعی را مدنظر دارم؛ کاری که در آن به مسائل جامعه توجه شده است. سینمای اجتماعی گونه‌ای مهم در سینما است زیرا آنچه در آن بیان می‌شود معطوف به نیازهای جامعه است و می‌تواند جریان‌سازی خوبی در این زمینه داشته باشد. 

جلیلی ادامه داد: در این درام اجتماعی مانند کارهای قبلی بازیگران چهره حضور ندارند و از وجود جوانان تازه‌کار و بااستعداد بهره برده‌ام. ابوالفضل سلیمی، کاوه دارابی، مسعود ناجی، شهاب طباطبایی، محمدرضا بختیاری و حسین میرزایی در این فیلم نقش‌آفرینی کرده‌اند.

این فیلمساز در پایان گفت: از ساخت «داد» راضی و خوشنودم و امیدوارم بیش از هرچیز، بازیگران فیلم که به‌ نظرم خیلی خوب کار کردند و زحمت کشیدند، دیده شوند. همچنین از همکاری بسیار صمیمانه اصغر بنائی که بسیار ما را یاری دادند، سپاسگزاری کنم. 

به گزارش ایکنا ابوالفضل جلیلی، رکورد‌دار فیلم‌های توقیفی و اکران نشده است چراکه تقریباً هر فیلمی ساخته اکران نشده است. وی به سبک و سیاق خودش فیلم می‌سازد و در دهه هفتاد آثارش مورد توجه اهل فن سینما قرار گرفت. تمام آثار این فیلمساز فضایی تجربی و ساختاری مستند داستانی دارند و «داد» هم که در همین حال و هواست در چند جشنواره بین‌المللی از جمله جشنواره فیلم «ورشو» شرکت کرده است.

در خلاصه داستان فیلم داد است: در کانون اصلاح و تربیت نوجوانان، بچه‌هایی که پدر و مادر، یا وثیقه مالی یا ملکی ندارند، برای رفتن به مرخصی باید قسم یاد کنند که بعد از مرخصی به زندان برمی‌گردند. یکی از بچه‌ها حاضر به قسم‌خوردن نیست. روز بعد قاضی با مسئولیت خودش به او مرخصی می‌دهد با این شرط که بعد از اتمام مرخصی شرافتمندانه به زندان برگردد.

نویسندگی، کارگردانی، فیلمبرداری و تدوین این فیلم را ابوالفضل جلیلی بر عهده داشته و دیگر عوامل آن عبارتند از: دستیار کارگردان و صدابردار: حسین نوابی، مدیر تولید: مریم اشرفی، صداگذاری و میکس: میلاد جلیلی، دی، سی، پی و مسترینگ: مهرداد سلیمانی و تهیه‌کنندگان: ابوالفضل جلیلی و امیرسیدزاده.

انتهای پیام

source