Wp Header Logo 315.png

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، «پیمان جبلی» رئیس رسانه ملی در ادامه سفرش به استان قم و با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی (ص)، در دیدار با آیت‌الله «علی عباسی» رئیس جامعةالمصطفی (ص) اظهار داشت: جامعةالمصطفی (ص) یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است و دستاوردهای آن در دو دهه اخیر در سراسر جهان مشهود بوده است که این سازمان مایه افتخار انقلاب اسلامی و حوزه‌های علمیه به‌شمار می‌آید.

ضرورت ارائه تصویر ایران مقتدر در عرصه جهانی/ نشر معارف قرآن در سطح بین‌المللی در برنامه «محفل»

وی با اشاره به ظرفیت بالای تولیدات رسانه‌ای دانش‌آموختگان المصطفی (ص) و بهره‌مندی رسانه ملی از آن به اشکال گوناگون، افزود: بسیاری از دانش‌آموختگان این مرکز علاوه‌ بر مسئولیت‌های علمی و فرهنگی، در حوزه رسانه کشور‌های خود فعالیت چشمگیری دارند.

جبلی با اشاره به نگاه امتی جهانی و نقش‌آفرینی برجسته رسانه ملی در انعکاس دستاورد‌های انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور، به ایستادگی صداوسیما مقابل بسیاری از سیاه‌نمایی‌های دشمن علیه کشورمان اشاره کرد و گفت: دیدگاه فرامرزی از ویژگی‌های دور جدید فعالیت سازمان صداوسیماست؛ تلاش می‌کنیم در عرصه بین‌المللی حضور پررنگ و مؤثری داشته باشیم. قطعاً همکاری با جامعةالمصطفی (ص) در این حوزه برای دو طرف بسیار پر برکت خواهد بود.

رئیس سازمان صداوسیما امضاء تفاهمنامه با جامعة‌المصطفی (ص) را گامی‌بلند برای ارتقاء همکاری این دو نهاد علمی، فرهنگی و آموزشی عنوان کرد و گفت: جامعة‌المصطفی (ص) دارای فارغ‌التحصیلانی از ۱۳۰ ملیت است که می‌توانند در عرصه بین‌المللی بسیار اثرگذار باشند.

وی افزود: ما برای ارائه تصویر ایران مقتدر در عرصه بین‌الملل به همکاری و هم‌افزایی بیشتر با جامعةالمصطفی (ص) نیاز داریم و می‌توانیم به کمک فارغ‌التحصیلان این نهاد تصویری بهتر از ایرانی قدرتمند را در گستره بین‌المللی منعکس کنیم. در دوران تحولی صداوسیما برنامه‌های شاخصی همچون برنامه قرآنی «محفل» تهیه و تولید شده که معارف اسلامی را در سطحی بین‌المللی منتشر می‌کند.

زمینه همکاری‌های خوبی با رسانه ملی وجود دارد

در ادامه، آیت‌الله «علی عباسی» رئیس جامعةالمصطفی (ص) این مرکز را تلفیقی از دو سازمان مرکز جهانی علوم اسلامی و سازمان مدارس و حوزه‌های علمیه خارج از کشور دانست که از سال ۱۳۸۶ با تدبیر مقام معظم رهبری با نام جامعةالمصطفی (ص) العالمیه به فعالیت علمی در داخل و خارج از کشور می‌پردازد.

وی به تحصیل دانشجویانی از ۱۳۰ ملیت در این نهاد علمی و دانشگاهی خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۰ رشته تحصیلی در جامعه المصطفی تدریس می‌شوند این رشته‌ها و گرایش‌ها به‌زودی تا ۴۰۰ رشته و گرایش افزایش می‌یابد. جامعةالمصطفی(ص) در ۶۰ نقطه از دنیا حضور فعال دارد و بیش از ۱۰۰ کشور را تحت پوشش فعالیت‌های خود قرار داده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نقش برجسته جامعةالمصطفی (ص) در گسترش زبان فارسی در سراسر جهان، افزود: هم اکنون ده‌ها هزار دانش‌پژوه از بیش از ۱۳۰ ملیت در واحد‌های داخل و خارج از کشور به‌صورت حضوری یا مجازی مشغول به تحصیل‌اند. همچنین مؤسسه آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی سالانه پذیرای نزدیک به دو هزار نفر از اساتید و پژوهشگران از نقاط مختلف جهان است.

وی با اشاره به امضای تفاهم همکاری میان جامعةالمصطفی و بیش از ۴۰۰ مرکز علمی، فرهنگی و دانشگاهی داخلی و خارجی، تصریح کرد: همه خدمات و دستاورد‌های جامعةالمصطفی (ص) متعلق به انقلاب اسلامی است و این مجموعه پشتوانه آموزشی، فرهنگی و بین‌المللی ارزشمندی برای نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌آید. زمینه‌های همکاری بسیار خوبی میان جامعةالمصطفی (ص) و رسانه ملی وجود دارد که امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه همکاری، شاهد افزایش سطح همکاری‌های دوجانبه باشیم.

در پایان این دیدار، تفاهم‌نامه همکاری میان جامعةالمصطفی (ص) و سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به امضاء رؤسای دو مجموعه رسید.

انتهای پیام/ 118

source