Wp Header Logo 354.png

«مهدی جعفری‌جوزانی» تهیه‌کننده انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با بیان اینکه  انیمیشن ایرانی در مسیر پیشرفت قرار دارد، اظهار داشت: افتخارات انیمیشن ایرانی نشانگر کیفیت بالای انیمیشن‌های ایرانی است که نمونه آن نامزدی «در سایه سرو» در اسکار است. بیشتر از هزار انیمیشن‌ساز تنها درگیر ساخت چهار انیمیشن هستند که تلاش بسیاری را می‌طلبد. امیدواریم اکران آثار انیمیشن در جشنواره‌ها بیشتر از این‌ها شود و جوایز بیشتری به این موضوع اختصاص پیدا کند.

تهیه‌کننده «افسانه سپهر»: جشنواره فجر انیمیشن را جدی نگرفته است

تهیه‌کننده «افسانه سپهر» از برنامه‌ریزی برای اکران انیمیشن «شمشیر و اندوه» همزمان با ایام محرم خبر داد و عنوان کرد: این فیلم تاکنون در ۱۶ جشنواره شرکت کرده و توانسته ۲۲ جایزه مهم بین‌المللی را دریافت کند و با یک ناشر بین‌المللی برای اکران خارجی قرارداد بستیم و قرار است که انیمیشن به زودی اکران بین‌المللی داشته باشد.

وی انیمیشن افسانه سپهر را یک اقدام براساس ذائقه‌سنجی مخاطب دانست و گفت: انیمیشن‌های موفق سه چهار سال گذشته ایران در انتخاب مسیرمان بی‌تاثیر نبوده است. در افسانه سپهر سعی شده است صداهای جدید در کنار اساتید بزرگی مانند اکبر منانی، کاظم سیاحی و محمد لقمانیان معرفی شوند.

جعفری عنوان کرد: ما امسال قرار بود دو کار جدید در جشنواره فیلم فجر داشته باشیم که به دلیل برخی مسائل فنی یکی از کارهایمان به جشنواره نرسید. اما انیمیشن افسانه سپهر یک اتفاق ویژه است که به لحاظ فنی خیلی مخاطبین را شگفت زده خواهد کرد. شب گذشته من در اولین اکران فیلم در جشنواره فجر در سالن فلسطین حاضر شدم که مردم خوششان آمده بود و خیلی استقبال کردند.

وی درباره انیمیشن افسانه سپهر و مسیری که در پیش گرفته است، ادامه داد: انیمیشن ایران حتماً در آینده نزدیک حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت؛ مخصوصا در حوزه فنی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد لذا معتقدم صدای مسیر پیشرفت انیمیشن ایران را باید در اسکار جست‌وجو کرد‌ و قطعاً دنیا بیشتر از گذشته از انیمیشن ایران خواهد شنید. 

تهیه‌کننده افسانه سپهر خاطرنشان کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم فجر تاکنون به هیچ وجه انیمیشن را جدی نگرفته است ولی با توجه به افزایش تولیدات در این عرصه، جشنواره فجر مجبور به پذیرش این آثار خواهد شد. امیدوارم که امسال بیش از گذشته انیمیشن مورد توجه هیات داوران قرار بگیرد و داوران نگاه تخصصی در این حوزه داشته باشند.

انتهای پیام/ 121

source