Wp Header Logo 2303.png

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، در ابتدای این نشست میلاد عرفان‌پور رئیس مرکز آفرینش‌های ادبی گفت: بعد از وقفه‌ای که از سال ۹۸ به دلیل شیوع کرونا در برگزاری جشنواره شعر جوان سوره ایجاد شد، امسال تصمیم گرفتیم آن را احیا  کرده و سعی کردیم شکل و ساختار جشنواره نسبت به سال‌های قبل نوآورانه‌تر و خلاقانه‌تر باشد. این جشنواره در سه بخش اعلام فراخوان کرد. بخش مجموعه شعر (کتاب‌های چاپ شده و چاپ نشده) برای نخستین بار به این جشنواره اضافه شد، بخشی که سابق بر این در جشنواره شعر انقلاب وجود داشت و به جشنواره شعر انقلاب منتقل شد.

 

وی در ادامه افزود: در این بخش ۳۴۷ اثر و کتاب به دست ما رسید، آثاری که از نظر کیفی از سطح بسیار بالایی برخوردار هستند، تا جایی که در جلسه نهایی داوری، داوران ما بیش از ۱۰ ساعت مشغول مباحثه بودند تا بتوانند بهترین مجموعه را از بین این کتاب‌هایی که رقابت تنگاتنگی از لحاظ فنی و ادبی با هم داشتند، انتخاب کنند و در نهایت بهترین‌ها انتخاب شد.

 

این شاعر ادامه داد: بخش دیگر این رویداد، بخش پنجگانه بود. تصمیم بر این شد در این بخش هر کدام از شرکت‌کننده‌ها، پنج شعر ارسال کنند تا میانگین ادبی و فنی این پنج شعر محل داوری باشد. ۴۲۰ اثر پنجگانه در مجموع، ۱۲۵۶ اثر به این بخش ارسال شد که با توجه به تخصصی بودن جشنواره و الزام به ارسال پنج شعر، در نوع خودش شگفت‌انگیز بود. در بخش یادداشت و نقد ادبی نیز ۵۹ اثر به دست ما رسید. این بخش همچنان جای کار دارد و امیدواریم در آینده نزدیک، شاعران با نوشتن نقد و یادداشت انس بیشتری بگیرند.

 

عرفان‌پور در پایان توضیح داد: اختتامیه این جشنواره از ۷ الی ۹ اسفند ماه در اصفهان، برگزار می‌شود و آئین اختتامیه، ۹ اسفند ساعت ۱۰ صبح در تالار سعدی اصفهان با حضور شرکت‌کنندگان منتخب و شاعران اصفهان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

source