Wp Header Logo 2599.png

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام و السلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و «علیرضا بیات» رئیس سازمان حج و زیارت با حجت‌الاسلام و المسلمین «سید صدرالدین قبانچی» امام جمعه نجف اشرف دیدار و گفت‌و‌گو کردند. 

نماینده ولی فقیه در امور حج در این دیدار با اشاره به اینکه سازمان حج و زیارت مشغول برنامه‌ریزی برای خدمت رسانی هرچه بهتر به زائران اماکن مقدسه عراق در ایام نوروز است، اظهار داشت: در این سفر بنا داریم مقدمات لازم را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اربعین حسینی در سال آینده فراهم کنیم. 

اجازه نمی‌دهیم وقایع سوریه در عراق تکرار شود

حجت‌الاسلام و المسلمین نواب همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده مسئولان حج و زیارت برای فراهم کردن مقدمات مراسم عظیم حج طی یکی دو ماه آینده تاکید کرد: اما این موضوع سبب نمی‌شود که از تمهید شرایط لازم برای مراسم اربعین سال آینده غفلت شود. 

حجت‌الاسلام و المسلمین قبانچی نیز در این دیدار با قدردانی از زحمات مسئولان حج و زیارت کشورمان و آرزوی برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های زیارتی در اماکن مقدسه اظهار داشت: من هر روز مقام معظم رهبری، آیت‌الله العظمی خامنه‌ای که در مقابل دشمن صهیونیستی و آمریکایی ایستاده‌اند دعا می‌کنم. 

وی با اشاره به اینکه دشمن قصد داشت همان اتفاقی که در سوریه رقم زده را در عراق نیز انجام دهد، گفت: دشمن قبل از سوریه بنا داشت این توطئه را علیه عراق اجرا کند، اما نتوانست و چون دشمن در عراق و فلسطین ناکام ماند، سراغ سوریه رفت.

امام‌جمعه نجف اشرف خاطرنشان کرد که برخلاف خواست دشمن، الحمدلله وضعیت در عراق از وجوه مختلف و به‌ویژه امنیتی خوب است و به برکت ائمه اطهار (ع) و با توجهی که مردم به معصومین (ع) دارند، توطئه‌های دشمنان علیه عراق موفق نخواهند شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین قبانچی در مورد سوریه یک پیش بینی جالب هم کرد و گفت: «من فکر می‌کنم دشمنان، بعد از مدتی همین جولانی (سرکرده تحریرالشام) هم به قتل برسانند.» 

حجت‌الاسلام و المسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت به‌همراه «علیرضا بیات» رئیس سازمان حج و زیارت، و هیئت همراه با هدف بررسی وضعیت زائران ایرانی و رسیدگی به امور مرتبط با خدمات‌رسانی به آنان در عراق به این کشور سفر کرده‌اند.

مقامات حج و زیارت کشورمان در این سفر با تعدادی از مسئولان ایرانی مقیم این کشور و تولیت‌های آستان‌های مقدس علوی، حسینی، عباسی و عسکری، از مراکز پزشکی، آشپزخانه مرکزی و هتل‌های محل استقرار زائران ایرانی بازدید کرده و بر بهبود خدمات‌رسانی و رفع کاستی‌های احتمالی نظارت می‌کنند.

انتهای پیام/ 118

source