Wp Header Logo 620.png

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی نیم‌سال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد.

آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ثبت‌نام متقاضیان دریافت وام دانشجویی تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.

گنجی با بیان اینکه مبالغ و زمان‌بندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ طبق بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است، افزود: در این نیمسال، متقاضیان وام‌های دانشجویی می‌توانند برای دریافت وام تحصیلی، ضروری، وام ودیعه مسکن متأهلی و وام شهریه در زمان اعلام شده درخواست خود را ثبت کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: وام تحصیلی برای دانشجویان متأهل در مقاطع کاردانی و کارشناسی ۱۰ میلیون تومان، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفه‌ای ۱۵ میلیون تومان و در مقاطع دکترای تخصصی، دکترای مستقیم و دستیاری ۲۰ میلیون تومان است و دانشجویان مجرد نیز نصف این مبالغ را در مقاطع مختلف دریافت می‌کنند.

source