Wp Header Logo 1110.png

عباس رافعی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با ایکنا گفت: «سفر به دیگرسو» جدیدترین فیلم سینمایی‌ام با حضور سعید پورصمیمی است که اردیبهشت جلوی دوربین می‌رود.

وی افزود: این فیلم به آیین عروس قنات می‌پردازد و قرار است با حضور بازیگران پیشکسوت و جوان جلو دوربین برود. لوکیشن‌ها در روستایی در دل کویر انارکند و پریوش جاویدی که در فیلم قبلی نقش اصلی را بازی کرده است در این فیلم عروس قنات می‌شود.

این فیلمساز ادامه داد: سال‌ها قبل فیلمی ساخته بودم به اسم «پروانه‌ای در باد» که داستان آن در کویر اتفاق می‌گذشت و موفقیت‌های زیادی در جشنواره‌های بین‌المللی کسب کرد. در این سال‌ها دوست داشتم با تجربه‌ به‌جامانده از آن، فیلمی در همان موقعیت جغرافیایی بسازم منتها این بار با داستانی متفاوت و برآمده از آیین‌های ایرانی که اتفاقا ویژگی‌های خاص آن پروسه صدور پروانه ساخت و تایید فیلمنامه را طولانی‌تر کرد.

رافعی تاکید کرد: در این فیلم به فرهنگ بومی، محلی و اعتقادی مردم کویر پرداخته می‌شود. دیگر عواملی که در این سریال بازی دارند به زودی مشخص و معرفی خواهند شد. این فیلم قرار بود اواخر فروردین جلوی دوربین رود اما به دلیل فوت مادرم  تصویربرداری به تعویق افتاد.

این کارگردان در انتها درباره ساخته قبلی خود فیلم سینمایی «سلوک» بیان کرد: «سلوک» به کارگردانی علی اوجی را آماده اکران دارم. این فیلم دو سال پیش ساخته شد و داستان آن در مورد زنان و سیر و سلوک یک زن برای رسیدن به خودش است و این موقعیتی است که زنانِ نه تنها ایران بلکه بسیاری از کشورهای عربی هم با آن زیاد روبرو می‌شوند که در بزنگاه‌هایی خود را متکی به مرد می‌دانند در حالی که هیچ تکیه‌گاهی بهتر از خودشان را ندارند.

انتهای پیام

source