Wp Header Logo 2056.png

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، اعزام‌های عمره مفرده که به‌صورت رسمی از ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ و پس از حدود ۱۰سال وقفه آغاز شده بود، در پایان فروردین پایان پیدا کرد و سازمان حج آماده برگزاری عملیات حج تمتع می‌شود.

پایان عملیات عمره در آستانه آغاز اعزام زائران حج۱۴۰۴

با تلاش‌های صورت گرفته از سوی سازمان حج و زیارت در این دوره از اعزام‌ها که قرار بود ۱۷۵ هزار نفر به سرزمین وحی رهسپار شوند، حدود ۲۰۵ هزار نفر زائر ایرانی به زیارت حرم نبوی (ص) و مسجدالحرام مشرف شدند.

معتمرین ایرانی در این دوره از ۱۶ ایستگاه پروازی اعزام شده و پنج روز را در مدینةالنبی (ص) و پنج روز را در مکه مکرمه حضور یافتند.

خدمات حمل و نقل درون شهری، برون شهری، زیارات دوره در مکه و مدینه، تغذیه و تدارکات و .. در حوزه اجرایی به‌خوبی انجام گرفت که رضایت حداکثری معتمرین را در برداشته است.

اسکان زائران ایرانی در هتل‌های مدینه و مکه مطابق برنامه ریزی‌ها و استاندارد‌های تعریف شده صورت پذیرفت و هتل‌های مدینه در نزدیکی حرم نبوی قرار داشت که زائران می‌توانستند بصورت پیاده این مسیر بهشتی را طی نمایند. در مکه نیز همه هتل‌ها به سیستم حمل و نقل درون شهری متصل بود و زائران توانسته‌اند در همه ساعات روز برای زیارت بیت‌الله الحرام مشرف گردند.

بیش از پنج میلیون نفر از هموطنان دارای فیش عمره مفرده هستند و در دوره آتی عمره بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است بعد از عملیات تمتع، اعزام بیش از ۴۰۰ هزار نفر از اواسط ماه محرم آغاز شود و در صورت فراهم شدن شرایط و زیرساخت‌ها ممکن است تعداد اعزام‌های عمره آتی افزایش نیز پیدا کند.

در حال حاضر آخرین برنامه‌ریزی‌های حج تمتع در حوزه اجرایی انجام گرفته و نخستین گروه عوامل اجرایی روز ۱۳ اردیبهشت و نخستین کاروان حج نیز از روز ۱۵ اردیبهشت رهسپار سرزمین وحی می‌شوند.

برای عملیات حج تمتع که از ۲۲ ایستگاه پروازی انجام می‌گیرد؛ حدود ۸۵ هزار زائر ایرانی در این موسم توسط ناوگان هواپیمایی کشورمان و هواپیمایی کشور میزبان عازم سرزمین وحی می‌شوند و تمام تمهیدات لازم اعم از اسکان، حمل و نقل، تغذیه و تدارکات و سایر موضوعات فرهنگی و اجرایی مهیای حضور ضیوف‌الرحمان است.

انتهای پیام/ 118

source