حمیدرضا بیدقی، طراح پوستر سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، با بیان اینکه بخاطر ریشه فرهنگی قوی نمایشگاه کتاب باید در طراحی پوستر آن نگاه بومی، ملی و فرهنگی داشته باشیم، اظهار داشت: پوستر نمایشگاه کتاب تهران را امسال بر اساس مینیاتورهای خودمان طراحی کردیم.
بیدقی عنوان کرد: اهمیت فضاسازی قطعا بیشتر از پوستر و المانهای دیگری است که در رویدادهای مختلف طراحی و منتشر میشود چراکه این فضاسازیها در معرض دید مردم است.
وی افزود: ما امسال در نمایشگاه کتاب تهران قصد داریم با کانسپت پوستر نمایشگاه که فضایی مینیاتوری دارد، تمام موارد بصری شامل راهنماها، تابلوها، بنرها و فرمها را طراحی کنیم.
بیدقی تصریح کرد: طراحیهایی که در فضاسازی نمایشگاه خواهیم دید، همگی زیرمجموعهای از تفکر پوستر خواهند بود که با فونت فارسی، عربی و انگلیسی صورت خواهد گرفت.
طراح پوستر سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب در پاسخ به اینکه پوستر و فضاسازیهای نمایشگاه کتاب تهران چقدر با شعار «بخوانیم برای ایران» همخوانی دارد، گفت: حتمأ این اتفاق در طراحیهای ما رقم خواهد خورد.
وی درخصوص فضاسازی غرفهها و ارتباط آن با پوستر نمایشگاه اظهار داشت: متاسفانه هنوز چنین امکانی برای ما به وجود نیامده است و غرفهها کاملا شخصیسازی میشوند. خیلی بهتر بود اگر کمربند طراحی در این نمایشگاه شکل میگرفت و امیدواریم در سالهای آینده غرفهسازان با مدیریت هنری نمایشگاه هماهنگ باشند.
بیدقی با تاکید بر اینکه فضاسازی نمایشگاه کتاب تهران حتمأ در ترغیب مخاطبان در راستای کتابخوانی موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: فضاسازی بصری و گرافیک در تمام جشنوارهها و رویدادهای دنیا حرف اول را میزند ولی در کشورمان این مسئله مغفول مانده بود و چند سالی است به آن توجه میشود و نمایشگاه کتاب اکثرا چنین رویکردی نداشت و گرافیگ آن ضعیف بود و هزینهای برای آن نمیشد که ما امسال خیلی دلی سعی خواهیم کرد به آن سر و شکل بدهیم.
انتهای پیام/ 121
source