«سیدحسن میرکریمی» مدیر کل اداره کل اوقاف استان تهران در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، درخصوص اولویتهای این سازمان برای بهسازی فضای امامزادگان استان تهران با بیان اینکه در موضوع بقاع متبرکه با یک عنصر معنوی روبهرو هستیم، اظهار داشت: بقعه یک امامزاده شاید یک مکانی باشد که در آن بافت مسکونی وجود نداشته باشد، اما مورد عنایت مردم باشد لذا در بازسازی و پرداختن به این بقاع به خاطر اینکه این اماکن دارای جاذبههای معنوی هستند، اولویتهای ما براساس میزان رجوع مردم است.
مدیر کل اداره کل اوقاف استان تهران تصریح کرد: مردم در طول تاریخ بخاطر حوائجی که از امامزادگان داشتهاند، ارادت قلبی به صاحت این بزرگان دارند بخاطرهمین امامزادگان با وجود اینکه بسیاری در بافت جمعیت و کنار جاده قرار ندارند، اما کششهایی در درون دارند که اینها خوشان باعث میشوند، مرکز ثقل قرار گیرند.
وی تاکید کرد: ما در سازمان اوقاف براساس توجه مردم به امامزادگان، زیرساختهای موردنیاز را در هر منطقهای ایجاد میکنیم؛ البته در برخی مناطق علت شکلگیری روستا و منطقه وجود مبارک یک امامزاده بوده است لذا طبیعتا در شرایطی که چنین جاذبهی ذاتی وجود دارد باید توجه ویژه داشت.
میرکریمی خاطرنشان کرد: در دوران طاغوت ممنوعیتهایی درخصوص ارتباط مردم را بقعه متبرکه امامزادگان درخصوص مباحث دفن اموات وجود داشته است و مردم طی سالهای اخیر با توجه به ماهیت مذهبی این فضاها توجه ویژهای به آنها داشتهاند و در قالب خیرین و خادمین یه این آستانها رجوع و ابراز ارادت کردهاند و به مرور زمان ایجاد شرایط و زیرساختهای جدیدی برای این بقاع صورت گرفته است.
مدیر کل اداره کل اوقاف استان تهران پرداختن به بقاع را وظیفه این سازمان دانست و تاکید کرد: فضای بقعهی امامزادگان، فضای وقفی تلقی میشود و برخی موقوفات نیز معطوف به آنها قرار داده شدهاند. البته برخی امامزادگان که فضای وقفی ندارند از منابع عمومی وقف مورد بهسازی و مرمت قرار میگیرند تا محوریت امامزادگان حسب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق قطب فرهنگی امامزادگان صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: جهتگیری اصلی سازمان اوقاف و امور خیریه هدایت درآمدهای موقوفات برای بهینهسازی، ترمیم و ایجاد زیرساختهای لازم برای بقاع متبرکه و امامزادگان است.
انتهای پیام/ 121
source