Wp Header Logo 713.png
رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب ۲۷۰ هزار عنوان کتاب در دو بخش حضوری و مجازی عرضه شد که ۶۵ هزار عنوان آنها مربوط به سال ۱۴۰۳ است که این امر نشان‌دهنده حیات پرتحریک نشر ایران است.

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم افتتاحیه سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از صبح امروز (چهارشنبه) با حضور «محمدباقر قالیباف» رئیس‌ مجلس شورای اسلامی و «سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

عرضه ۲۷۰ هزار کتاب در دو بخش مجازی و فیزیکی نمایشگاه تهران/ استقبال دانشجویان دلگرم کننده بود

در ابتدا، «محسن جوادی» رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به میهمانان نمایشگاه خیرمقدم گفت و با بیان اینکه این نمایشگاه نشان‌دهنده ظرفیت‌های بین‌المللی و قله‌های فرهنگی کشورمان است، اظهار داشت: امسال در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۵۰۰ ناشر تهرانی و ۸۰۰ ناشر استانی در حضور دارند و ۲۷۰ هزار عنوان کتاب در دو بخش حضوری و مجازی عرضه می‌شد که ۶۵ هزار عنوان آنها مربوط به سال ۱۴۰۳ است که نشان‌دهنده حیات پرتحریک نشر ایران است.

وی تصریح کرد: در بخش الکترونیک نمایشگاه دسترسی به ۱۳۵ عنوان هزار کتاب در نمایشگاه صورت گرفته است که یک اتفاق بزرگ است. 

جوادی واگذاری امور نمایشگاه به اهالی نشر را رویکرد این رویداد مهم فرهنگی کشور دانست و با بیان اینکه اهالی نشر در این رویداد تمرین فعالیت فرهنگی می‌کنند، افزود: حضور ۵۰ ناشر خارجی از کشور‌های مختلف و حضور جدی کشور عراق در این دوره نشان دهنده ظرفیت دیپلماسی نمایشگاه کتاب تهران است.

رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران کتاب را بستری برای گفت‌و‌گو و همدلی بین ملت‌ها دانست و افزایش ۲۵ درصد یارانه‌ها را مثبت خواند و گفت: طی روز‌های گذشته ۶۰ هزار دانشجو برای حضور در نمایشگاه ثبت‌نام کرده‌اند و ۲ هزار درخواست فعالیت فرهنگی صورت گرفت که اتفاق بزرگ و دلگرم کننده‌ای است. 

وی این رویداد فرهنگی را نماد همت جمعی برای حفط فرهنگ مکتوب دانست و تأکید کرد: تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم تا کتاب و مطالعه رونق بیشتری پیدا کند. 

انتهای پیام/ 121

source