Wp Header Logo 1132.png

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره تولیدات فضای مجازی نوجوون آسمون در سالن شهید ضرغام مجموعه فدراسیون کشتی برگزار شد.   

اقامیری: نیازمند تولیدات متنوع فضای مجازی هستیم/ هویت ایرانی باید حفظ شود

تزریق امید هدف جشنواره نوجوون است

در ابتدا، «سید حمید امامی» دبیر جشنواره نوجوون گفت: از نوجوانان حاضر در جشنواره آسموون تشکر می‌کنم چراکه بیش از ۸۰ درصد اداره کنندگان جشنواره نوجوون بچه‌های نوجوان بودند و زحمات زیادی برای جشنواره کشیدند.

دبیر جشنواره نوجوون تصریح کرد: همچنین از هیئات داوران جشنواره که جشنواره‌ای حاکمیتی نیست و حمایت حاکمیتی ندارند، قدردانی می‌کنم که در کنار جشنواره بودند. 

وی تاکید کرد: این جشنواره تلاشی بود تا صدای نوجوان‌های را بشنود و کنارشان باشد و امیدواریم امید به نوجوان‌ها تزریق کند، چون هدف این جشنواره امید است. 

در ادامه، محمدامین آقامیری رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما یک ایران عظیم فرهنگی با هویت داریم که در این جشنواره می‌خواهیم این امیدواری را بدهیم که آینده آن را می‌سازیم. 

رئیس مرکز ملی فضای مجازی، فراز و نشیب‌های داستان شاهنامه را مورد اشاره قرار داد و گفت: داستان‌های شاهنامه پُر از افت و خیز است و پر از قهرمانان و پهلوانان است که از ایران دفاع می‌کنند و  نمی‌گذارند کسی به ایران صدمه‌ای وارد کند و این رویا همچنان در دل ما وجود دارد و باید برای سربلندی ایران تلاش کنیم.

وی تاکید کرد: آن‌چیزی که می‌تواند فرهنگ ما را منتقل کند، فضای مجازی است تا محصولاتی را تولید کنیم و آن را در فضای مجازی منتشر کنیم. این جشنواره را آغاز مسیری قرار دهیم که داستان‌هایمان را برای یکدیگر روایت کنیم و تصویری که از ایران داریم را برای دیگران بسازیم و این حس خوب را به دیگران منتقل کنیم.

آقامیری با تاکید براینکه باید روحیه تولید و مولد بودن را توسعه دهیم تا جریان پایدار شود، افزود: مهمترین اولویت برای فضای مجازی تولید محتواست لذا هر فرهنگی که تولید بیشتر داشته باشد توسعه پیدا می‌کند و هر فرهنگی تولید محتوا نداشته باشد، هویت و میراث و تاریخ خودش را از دست می‌دهد.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: ما همه میراث‌دار ایران هستیم و باید تلاش کنیم آن را حفظ کنیم تا رویای بزرگ بزرگمان محقق شود.

در بخش دیگر این مراسم، بهرام عظیمی نماینده هیئات داوران این جشنواره گفت: ۴۲ سال پیش من ۱۷ ساله بودم که در یک مراسم افتتاحیه حضور کردم که در نقاشی اول شده بودم و این اولین جایزه من بود و مایه دلگرمی من شد.

وی با تاکید براینکه کار‌های جشنواره نوجوون خیلی لذت‌بخش بود، گفت: اتفاق و ویژگی‌هایی که در جشنواره وجود داشت و جذاب بود، ویژگی‌هایی مانند هوش، خلاقیت، امید، زندگی و عشق بود که در آثار تولید شده موج می‌زد.

انتهای پیام/ ۱۲۱

source