Wp Header Logo 1175.png

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران به برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: دلیل وزارت ارشاد برای برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی این بود که شهر آفتاب زیربنای کافی ندارد، یک سال هم که نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار شد با استقرار غرفه‌های موقت عملیاتی شد.

وی ادامه داد: تقویم این نمایشگاه تا پایان سال تکمیل است و تلاش خود را به کار گرفتیم که سالن‌ها به ۱۰۰ هزار متر مربع برسد تا نمایشگاه‌های بزرگ همچون نمایشگاه کتاب هم در این فضا برگزار شود، همه زیرساخت‌های شهر افتاب فراهم شده و برای شهروندان حضور در این محل با سهولت انجام می‌شود تا اینکه در اماکن پرترافیک نمایشگاه برگزار شود.

چمران در ادامه به موضوع حریم تهران اشاره کرد و گفت: مشکل ما حریم است، تجاوز به زمین‌های عمومی و بی‌برنامگی‌ها شروع شده است.کشمکشی در مناطق ۱۷، ۱۸ و ۱۹ ایجاد شده و درگیری‌هایی بین شهرداری‌های مناطق با شهرداری دیگر شهرها وجود دارد و بلبشویی ایجاد شده و نمی‌دانم چه چیزی عاید آنها می‌شد که بخشنامه صادر کردند.

وی ادامه داد: مردم قطعا سود نمی‌برند و کارخانه‌خواران و زمین‌خواران سود خواهند برد  با وزیر کشور و استاندار نامه‌نگاری‌هایی صورت گرفته و امیدواریم به خودشان بیایند و وضعیت را درست کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ددر خصوص صدور حکم از سوی شهرداری برای برخی اعضای شورا، گفت: بنده چیزی در این خصوص نشنیده‌ام مطمئن باشید من از حق اعضای شورا دفاع کرده و می‌کنم.

الگوبرداری از برگزاری امام رضایی‌ها

پرویز سروری در سیصد و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پایتخت با برگزاری اجتماع هایی همچون اجتماع امام رضایی ها دوست داشتنی تر است، اظهار کرد: ۱۰۰ موکب فرهنگی و ایجاد یک مسیر پنج کیلومتری برای حضور یک میلیون نفر از مردم در این اجتماع اقدام خوبی بود.

وی ادامه داد: غربی ها با گسترش رسانه های خود تلاش می کنند که تحلیل غلطی انجام دهند و این بسیار مهم است که بدانیم شهرداری اجتماعی برگزار می کند و یک میلیون نفر در آن شرکت می کنند و این پاسخی به سخنان آنها در مقابل محبوبیت جمهوری اسلامی است.

سروری با بیان اینکه ما این اجتماع ها را مدل سازی کردیم و در دیگر شهرها نیز چنین اجتماع هایی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: تعمیم و گسترش این برنامه ها بسیار ارزشمند است و خوشبختانه حتی برخی کشورها نیز از آن الگو گرفته اند.

وی با اشاره به حضور خود در ستاد برگزاری این مراسم در روز جمعه، یادآور شد: کارکنان و مدیران در این رویداد نقش آفرینی کردند و تمام ظرفیت های مدیریت شهری در روزهای متوالی در ستاد تلاش کردند که مراسم در امنیت و آرامش و با نشاط برگزار شود. از تمام کسانی که در این ستاد با عشق به امام رضا (ع) تلاش کردند، تقدیر می کنم. امیدواریم این صحنه هایی که هر روز تهران را دوست داشتنی تر می کند، بیش از پیش تکرار شود.

شهرداری حامی کارگران است 

علیرضا نادعلی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ما اهل منطق هستیم، اظهار کرد: اگر قرار بر کری خواندن باشد، ما نام بزرگراه های آمریکا را نیز می توانیم عوض کنیم و به نام شهدای خود بگذاریم.
وی در ادامه از تمام کارکنان و کارگران شهرداری تهران برای اجتماع بزرگ امام رضایی ها تقدیر کرد.

نادعلی با بیان اینکه می گویند می خواستند شهردار را عوض کنند و موافقان اعلام کرده اند که چون می خواهند ثبات برقرار باشد نباید شهردار را تغییر دهیم، گفت: اعضای موافق شورا معتقد بودند که جریان خدمت به خوبی پیش می رود و معتقد بودیم که شهردار موفق است و باید حمایت می کردیم.

وی افزود: این ادعا وجود دارد که مدیرانی که از بیرون آمدند مشکلی ندارند و کارگران مشکل دارند؛ ما نباید فضای موجود را تحریک کنیم. حرفی که ما پشت تربیون می زنیم چه احساسی به کارگران می دهد؟

نادعلی با بیان اینکه اینگونه نیست که کسی به فکر کارگران نباشد، تصریح کرد: اقدامات و دغدغه هایی که شهرداری برای کارگران داشته ارائه دهد و اگر ایراد منطقی داریم می توانیم مطرح کنیم. نباید بافت زحمتکش را با این سخنان تحریک کنیم.

زهرا شمس احسان هم در جلسه امروز در مورد ضرورت تحول ساختاری در ارتقاء منزلت مربیان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، اظهار کرد: هفته قبل به همراهی مدیران شهری در همایش الفبای سپاس در سازمان فرهنگی و هنری حضور داشتیم و ضمن تقدیر از آنها با دغدغه هایشان آشنا شدیم.

وی افزود: اگر چه این اقدام نمادی از قدردانی از تلاش های کارکنان و مربیان است اما باید حمایت ساختاری برای ایفای نقش در محله محوری صورت بگیرد. سازمان فرهنگی و هنری به عنوان نمادی پیشرو در فرهنگ سازی برای نسل آینده، با درک عمیقی از نقش مربیان می تواند در مهدهای کودک و مراکز فرهنگی، جایگاه مربیان را به عنوان سفیران فرهنگی محلات ارتقاء دهد.

شمس احسان تأکید کرد: این حمایت باعث تقویت پیوندهای اجتماعی در محلات می شود. یکی از محورهای اساسی در تحولات ایجاد شبکه تعاملی بین مهدهای کودک و مربیان است که ایجاد این شبکه در سازمان فرهنگی و هنری دنبال شده است.

وی با بیان اینکه مربیان با حضور در مراکز فرهنگی و مهدهای کودک در حال خدمت رسانی به فرزندان هستند و نقش مهمی در تربیت نسل آینده دارند، گفت: سازمان می تواند با نگاهی آینده نگر نسبت به تقویت ارتباط بین مربیان و خانواده ها اقدام کند.

شمس احسان همچنین تصریح کرد: انتظار می رود شهرداری تهران و سازمان فرهنگی و هنری نگاهی راهبردی به این نقش تحولی داشته باشند و شرایط را برای تحول در مراکز فرهنگی فراهم کنند. با تقویت ارتباط میان خانواده ها و مربیان می توان سرمایه گذاری فرهنگی کرد.

وی ادامه داد: این موضوع می تواند الگویی خوب برای سایر کلانشهرها در توسعه فرهنگی باشد و امیدواریم مورد توجه همکاران در شهرداری قرار بگیرد.

source