Wp Header Logo 1319.png
به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، آیین رونمایی از کتاب «هارداسان» نوشته «محمدمهدی رحیمی» و از تازه نشر «سوره مهر» در غرفه «رئیسی عزیز ما» در نمایشگاه کتاب برگزار شد. 

 

برگزاری آیین رونمایی از کتاب «هارداسان» / نویسنده کتاب «هارداسان»: مظلومیت شهید رئیسی هنوز تمام نشده است

 

روایات کوتاه در کتاب به جذابیت آن کمک می‌کنند

 

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم در ابتدای این نشست اظهار داشت: یکی از ویژگی‌هایی که این کتاب را از برخی تولیدات دیگر متمایز می‌کند، این است که راوی کتاب مشاهدات خود سرِ صحنه را روایت می‌کند. نویسنده این کتاب، در طول سه سال ریاست‌جمهوری شهید رئیسی، از نزدیک شاهد مشی مدیریتی شهید رئیسی بود و این مزیت به سندیت روایتی که ارائه می‌دهد، کمک می‌کند. 

 

خلجی گفت: ویژگی دیگر این کتاب این است که روایات آن بسیار کوتاه هستند و این به جذابیت کار کمک می‌کند. نویسنده علاوه بر آنکه در تمام برنامه‌ها همراه شهید رئیسی بود، به تمام اسناد نیز دسترسی داشت.

 

کتاب «هارداسان» روایت بسیار نزدیک به حادثه است

 

در ادامه «محمدمهدی اسلامی» مدیر باشگاه روایت انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در میانه جنگ روایت‌ها قرار داریم، اظهار داشت: کتاب «هارداسان» روایت بسیار نزدیک به حادثه است. رحیمی بلافاصله پس از حادثه شهادت رئیس‌جمهور شروع به ثبت خاطرات خود می‌کند که این باعث می‌شود روایت بسیار دقیق باشد. بسیاری از تصاویری که در روزگار حیات شهید رئیسی اجازه انتشار نداشتند، به‌وسیله این کتاب منتشر شدند و خاطره و عکس کنار هم، شبیه‌سازی دقیق‌تری را برای ما ایجاد می‌کند. هدف باشگاه روایت انقلاب اسلامی این است که در جنگ روایت‌ها بتواند روایت‌های کمتر پرداخته شده را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «هارداسان» و «راز پرواز» از اولین خروجی‌های این باشگاه هستند.

 

در ادامه «محمدمهدی رحیمی» نویسنده این کتاب اظهار داشت: سال گذشته روز ۲۲ اردیبهشت، دقایقی با رئیس‌جمهور برای بازدید از نمایشگاه کتاب آمدیم و دوست داشتم امسال هم به‌همراه او به این نمایشگاه می‌آمدم. آغازبه‌کار دغدغه نگارش این کتاب به‌طور جدی از فردای شهادت شهید رئیسی و میلاد امام رضا (ع) بود. زمانی که عملیات جست‌وجوی پیکر رئیس‌جمهور به پایان رسید و احساس کردم که ماجرا تمام شده است، خاطرات یکی‌یکی از جلوی چشمانم عبور می‌کردند و از همان لحظات با خودم عهد کردم هر نکته‌ای که در حیات او امکان انتشار نبود را ثبت کنم.

 

«هارداسان» روایتی از تلخی‌ها و شیرینی‌هاست

 

پس از آن «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم اظهار داشت: مخاطب می‌تواند با مطالعه کتاب «هارداسان» به مشی مدیریتی شهید رئیسی پی ببرد. به همین خاطر اهتمام رحیمی (نویسنده) برای نگارش این کتاب قابل تقدیر است. این کتاب، روایتی از تلخی‌ها و شیرینی‌هاست. تلخی از دست دادن رئیس‌جمهور و روایات شیرین خدمات دولت شهید رئیسی است.

 

در ادامه «محمدمهدی اسلامی» مدیر باشگاه روایت انقلاب اسلامی گفت: ویژگی مهم این کتاب این است که این کتاب، به‌عنوان تاریخ برای تاریخ نیست بلکه از برخی از شبهات گره‌گشایی تاریخی می‌کند.

 

مظلومیت شهید رئیسی هنوز تمام نشده است

 

رحیمی با اشاره به روش جمع‌آوری اطلاعات و سندیت کتاب اظهار داشت: خاطرات بعضاً بسته به برخی اتفاقات و تحولات در روز‌های اولی که با این اتفاق تلخ درگیری داشتیم، به ذهنم می‌رسید.  من برای ثبت خاطرات این کتاب، چند روش را در پیش گرفتم از جمله آنکه ما به‌صورت تیمی در خدمت رئیس‌جمهور بودیم و من با آنها جلسه گذاشتم، به سایت ریاست‌جمهوری و تصاویری که از شهید رئیسی منتشر شده بود و در نهایت به گوشی خودم که گنجینه تصاویر بود، مراجعه کردم. 

 

وی ادامه داد: بخشی از اموری که از شهید رئیسی منتشر نکردیم، به این دلیل بود که با یک فضای رسانه‌ای سازماندهی‌شده و به‌دور از انصافی روبه‌رو بودیم که تنها چیزی که برایش مهم نبود، اخلاق و منافع کشور بود. مظلومیت شهید رئیسی هنوز تمام نشده است. به نظر من رهبر معظم انقلاب اسلامی به این علت فرمودند «دلم برای رئیسی سوخت»، چون از کسانی که انتظار نداشتند، جفا در حق شهید رئیسی دیدند. تصاویری که در انتهای کتاب منتشر شده‌اند، گویای سندیت این کتاب هستند و بسیاری از آنها تصاویری هستند که من در شرایط مختلف عکاسی کرده‌ام.

 

در ادامه «محمد سرشار» فعال فرهنگی اظهار داشت: شناخت شخصیت نویسنده به ما کمک می‌کند که روح کتاب را بهتر بشناسیم. من ایده‌های مختلفی برای جذاب شدن کتاب داشتم که یکی از آنها در عنوان آن بود. از اوایلی که کار نگارش را آغاز کردم، به نام «هارداسان» رسیدم. یادآوری ویژگی‌های هشت شهیدی که همراه با شهید رئیسی به شهادت رسیدند، وظیفه ماست. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آنها مردم‌داری‌شان بود. ما باید خطاب به همه آنها بگوییم که جایتان خالی است و احتمالاً مردم بیش از قبل جای خالی شما را احساس خواهند کرد. 

 

انتهای پیام/ 118

source