
فیلم مستند «موتورسواران» روایتی درست از ساعاتی است که مردم ایران دلهره رئیس جمهوری و هیئت همراهش را داشتند. روایتی که به درستی نشان میدهد که در پیدا شدن پیکر شهدای خدمت، این مردم عادی بودند که مثل همیشه وظیفه خود را به درستی انجام دادند و در سحرگاه یک روز بارانی پیکر شهدا را در سختترین و صعبالعبورترین نقطه جنگل پیدا کردند.
روایت فیلم مستند «موتورسوارن» روایت تصویری و مستندی از شش موتورسوار است که اولین نفراتی بودند که پیکر شهدای خدمت را یافتند.
موتورسوارانی که از مردمی عادی بودند و فقط برای رضای خدا، دل مردم و خانوادههای چشم انتظار این شهدا، به دل کوه و جنگل زدند و در سرما و بارندگی در جنگلهای ارسباران برای نجات رئیس جمهوری و همراهانش سختی زیادی را متحمل شدند، به امید اینکه این شهدا زنده باشند که خواست خدا بر شهادت این عزیزان بود و به محض مواجهه با پیکر شهدا نوای حاج آقا هارداسان و یا حسین یا حسین این موتورسواران در ذهن مردم ایران ماندگار شد.
موتورسواران همان مردمی هستند که در بسیاری از موارد از مسئولان گلهمندند اما وقتی اتفاقی رخ میدهد برای امدادرسانی و مشارکت در کمک به هموطنان خود سر از پا نمیشناسند. مردمی که همیشه نمره قبولی گرفتهاند و در غمها و شادیها کنار یکدیگر بودهاند؛ از جشنهای خیابانی تا تشییع پیکر همین شهدای خدمت.
اگر بخواهیم به رشادت و همدلی این مردم اشاره کنیم زیاد هم دور نیست و طی روزها و هفتههای گذشته و در حادثه بندرعباس دیدیم که چگونه مردم با حضور خود شگفتی دیگری از وطن دوستی را رقم زدند.
موتورسواران همانهایی هستند که بیهیج توقعی و بدون هیچ چشمداشتی و بدون اینکه بخواهند دیده شوند به دل خطر زده تا بلکه رئیس جمهور خدومشان را زنده از دل آتش بیرون بکشند، اما حیف که خواست و اراده خدا بر این بود که رئیس جمهور پرتلاش و خستگیناپذیر ایران اسلامی به شهادت برسد و فقط داغ و بغض از دست دادن عزیزانی که در دوره زیست خود سرآمد خدمت به مردم بودند بر دل ملت ایران ماند.
«حاج آقا هارداسان» یکی از این موتورسواران که با خستگی و درماندگی به بالای سر شهدای خدمت رسید، به دیالوگی عامه تبدیل شده و هرگاه هر فردی این کلمه را میشنود به یاد شهدای خدمت و رئیس جمهوری شهید و امام جمعه فقید تبریز میافتد.
مستند «موتورسوارن» توانسته است روایت اول و درست را از حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهوری روایت کند.
فیلم مستند «موتورسواران» قطعا کاستیهایی دارد اما تمام تلاش خود را انجام داده تا بگوید که در حادثه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهوری و هیئت همراه در ورزقان، این مردم بودند که با خواست و اراده خود برای کمک به گروههای امدادی شتافتند و موتورسواران اولین افرادی بودند که در محل حادثه حضور پیدا کردند و بعد از حدود ۱۵ ساعت جستوجو بالاخره محل سقوط را پیدا کرده و وظیفه و رسالت خود را به درستی به سرانجام رساندند.
در روزهای گذشته فیلم «موتورسواران» در اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت در تبریز اکران شد و خانوادههای شهید خدمت مالک رحمتی و شهید آل هاشم امام جمعه تبریز از این موتورسواران تقدیر و تشکر کردند. مردم تبریز هنوز هم داغدار این دو عزیز و خادم خود هستند. خادمانی که به نوعی با مردمداری خود عشق و علاقه را در دل مردم گستراندند.
مسئولان فرهنگی، هنری و سینمایی کشور میتوانند در آینده با نگاهی بازتر و زمان بیشتر به این حادثه بپردازند و روایتی درست و درام را برای مردم به تصویر کشید.
انتهای پیام/
source