Wp Header Logo 2431.png

اخبار هالیوود

اعتراض ستارگان سینما به سکوت صنعت سینما در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی/ استقبال کن از فیلم ضد ترامپیسم/ هالیوود به دنبال سرمایه قطری‌ها

فستیوال کن امسال، با سایه سنگین اعتراضات علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مواجه شده است و تعداد قابل توجهی از ستارگان نیز سکوت متولیان صنعت سینما در برابر این جنایات را شرم‌آور توصیف کرده‌اند.

خبرگزاری میزان

بیش از ۳۷۰ ستاره سینما زیر نامه اعتراضی به سکوت صنعت سینما در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی را امضا کردند. واکین فینیکس در شکست احتمالی دیگری در کارنامه بازیگری خود، به کن آمده است. هالیوود در چرخشی جالب، دنبال جذب سرمایه قطری‌ها است.

اعتراض ستارگان سینما به سکوت صنعت در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی/ استقبال کن از فیلم ضد ترامپیسم/ هالیوود به دنبال سرمایه قطری‌ها

ستارگان سینما سکوت صنعت در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند

واکین فینیکس، پدرو پاسکال، ژولیت بینوش، ریز احمد و گیرمو دلتورو چند تن از چهره‌های مشهور سینمایی هستند که نام خود را به نامه‌ای اعتراضی درباره سکوت صنعت فیلمسازی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه امضا کردند.

این نامه در روز اول فستیوال کن، از سوی بیش از ۳۷۰ بازیگر و فیلمساز امضا شد؛ در ضمن این نامه، کشته شدن فاطمه حسونا را همچنین محکوم می‌کند. حسونا چهره اصلی مستند «روحت را در دستت بگیر و قدم بزن» بوده و این اثر در جشنواره امسال حضور دارد.

علاوه بر اسامی ذکر شده، رونی مارا، جیم جارموش، عمر سای، پیتر استرافن، کمیل کاتین، مایکل مور، بوتس رایلی و الیس رورواکر نیز امضای خود را به این نامه افزودند.

این نامه از فعالان صنعت سینما به‌عنوان بستری برای فعالیت‌های مدنی، می‌خواهد تا از تاریخ الهام گرفته و فیلم‌هایی برای حفاظت از صدای بینوایان بسازد.

پیشتر مارک روفالو، گای پیرس، خاویر بارردم، یورگوس لنتیموس، هانا آینبایندر، پدرو آلمودوار، مایک لی، آلفنسو کوارن، سینتیا نیکسون و چند تن دیگر نیز نام خود را افزوده بودند.

در بخشی از این نامه ذکر شده است: «ارتش اسرائیل به مردم غیرنظامی حمله می‌کند. بیش از ۲۰۰ خبرنگار از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون کشته شده‌اند… ارتش اسرائیل، کارگردان فلسطینی برنده اسکار را ربوده بود و تنها پس از فشارهای متعدد مجبور شد او را آزاد کند. آکادمی اسکار در برابر این جنایت سکوت کرده بود و پس از انتقادات اعضا، بابت بی‌تفاوتی خود عذرخواهی کرد.»

این نامه در ادامه درباره وقاحت سکوت صنعت فیلمسازی می‌گوید: «ما از بابت بی‌تفاوتی شرمساریم. چرا سینما نسبت به این جنایات سکوت کرده است؟ ما به‌عنوان هنرمندان سینما نباید در برابر نسل‌کشی در غزه ساکت بمانیم.»

اعتراض ستارگان سینما به سکوت صنعت در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی/ استقبال کن از فیلم ضد ترامپیسم/ هالیوود به دنبال سرمایه قطری‌ها

فیلم ضد ترامپیسم مورد ستایش جشنواره کن قرار گرفت

فیلم «ادینگتون» Eddington به کارگردانی آری آستر و با نقش آفرینی واکین فینیکس، اما استون، پدرو پاسکال و آستین باتلر از سوی حضار در سالن اکران فیلم در کن پنج دقیقه تشویق شد.

این فیلم در ژانر وسترن مدرن ساخته شده و درباره برخورد افراد ماگا MAGA (عظمت را به آمریکا بازگردانید) با دوران کرونا است. ورایتی در گزارش خود می‌نویسد: «بااینکه این فیلم سراغ یک سوژه سیاسی مختص جامعه آمریکا می‌رود، اما حضار توانستند ارتباط خوبی با فیلم بگیرند. البته بیش از ۲۰ نفر حین اکران، سالن را ترک کرده و عده‌ای دیگر در اواخر فیلم، سالن را ترک کردند.»

منظور ورایتی از اینکه این فیلم سراغ مسئله‌ای می‌رود که برای مخاطبان اروپایی آشنا نیست، این بود که افراد ماگا (راست‌گرایان ضدسیستم)، روایت دولت دموکرات درباره کرونا را باور نمی‌کردند. حتی سیاست‌های کاملا متفاوتی در قبال مواجهه با کرونا در سطح ایالتی اعمال می‌شد. برای مثال کریستی نوم فرماندار وقت داکوتای جنوبی و وزیر امنیت ملی فعلی، سریعا مدارس را باز کرد و مشاغل را تعطیل نمی‌کرد. او زدن ماسک را در سطح ایالت اجبار نکرده بود. اما ایالت کالیفرنیا، مواضع توتالیتر نسبت به مواجهه با کرونا داشت و علاوه بر تعطیلی‌های سراسری، مردم را ملزم به پوشیدن ماسک در فضای باز می‌کردند.

آری آستر «ادینگتون» را در ادامه «بیو می‌ترسد» Beau Is Afraid، ساخته است. «بیو می‌ترسد» نیز با بازی واکین فینیکس ساخته شده بود، اما شکست سختی در گیشه خورد. فینیکس در این فیلم در نقش یک مرد منفعل و بی‌مصرف ظاهر شده بود.

اِما استون نیز برای ایفای «بهتر» این نقش گفته است که سراغ تئوری توطئه‌های مختلفی رفته بود و حتی تا امروز نیز محتواهای شامل تئوری توطئه در شبکه‌های اجتماعی به او پیشنهاد می‌شود. 

استون در نقش همسر واکین ظاهر شده و پس از ملاقات با کاراکتر آستین باتلر، روی به تئوری توطئه درباره کرونا می‌آورد.

بازیگر برنده اسکار در این رابطه در نشست خبری فیلم گفت: «سیستم الگوریتم کمی مرا ترساند. هرچیزی را که در گوگل جستجو می‌کردم، در دیگر شبکه‌های اجتماعی به من پیشنهاد می‌شد. از آنجا به بعد به اعماق تئوری توطئه می‌افتی. حتی هنوز این چیزها به من پیشنهاد می‌شود که خیلی ترسناک است.»

اعتراض ستارگان سینما به سکوت صنعت در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی/ استقبال کن از فیلم ضد ترامپیسم/ هالیوود به دنبال سرمایه قطری‌ها

هالیوود به دنبال جذب سرمایه قطری‌ها

معلوم نیست که آیا لیبرال‌ها معتقدند پول گرفتن از قطری‌ها خوب است یا خیر. بحث هدیه یک فروند بوینگ ۷۴۷ از سوی حاکمیت قطر به ریاست‌جمهوری آمریکا، حواشی متعددی را ایجاد کرده است. از یک سو مهره‌های صهیونیستی میان محافظه‌کاران، می‌گویند که ترامپ نباید این هدیه را بپذیرد. از سویی دیگر لیبرال‌ها می‌گویند که پذیرش این هدیه، نشان از فساد در دولت ترامپ است.

ورایتی در گزارشی درباره حضور قطر در کن می‌نویسد: «کمیته فیلم قطر برای توسعه صنعت سرگرمی در این کشور، به رهبری حسن الذوادي به کن آمده است. الذوادی مدیر برگزاری جام جهانی در سال ۲۰۲۲ بود… هالیوود همیشه به دنبال جذب سرمایه بوده و قطر از سویی دیگر می‌خواهد از نفت فاصله گرفته و روی قدرت نرم تمرکز کند. این روزها جذب سرمایه برای استودیوهای هالیوودی بسیار دشوارتر شده و وال استریت تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در این صنعت ندارد. این صنعت چند سالی می‌شود که پولساز نبوده و ضرر می‌دهد.»

ورایتی در ادامه اشاره داشت که هالیوود پیشتر روی به جذب سرمایه چینی‌ها آورده بود. اما این کشور نیز از هالیوود روی بازگردانده و تمرکز خود را روی ساخت آثار بومی گذاشته است.

نکته بسیار مهمی درباره چین وجود دارد؛ هالیوود در ۱۵ سال اخیر، تمام تلاس خود را برای جلب رضایت اربابان چینی کرد. آنها قهرمانان چینی را به فیلم‌های خود افزودی و در اکثر موارد، کشور چین در نقش منفی یا دشمن نشان داده نمی‌شد.

رسانه هالیوودی سپس افزود: «قطر امسال حضور بسیار پررنگی در کن دارد و خود را می‌خواهد به نوعی به‌عنوان شریک هالیوود معرفی کند. اما هدف آن‌ها نیز این است که در نهایت صنعت فیلمسازی بومی را توسعه دهند.»

اماراتی‌ها نیز حضور پررنگی در کن امسال دارند. موسسه فیلم دوحه، ۸ فیلم را امسال به کن آورده است، از جمله «روزی روزگاری در غزه» که از سوی دو کارگردان فلسطینی ساخته شده است. مدیر این موسسه قرار است در کن از برنامه خود برای تبدیل جشنواره عربی اجیال را به یک رویداد بین‌المللی رونمایی کند.

انتهای پیام/

source