Wp Header Logo 511.png
«عصر خانواده» میزبان خاطره‌ای از خون و قیام

برنامه «عصر خانواده» شبکه دو با ویژه‌برنامه‌ای با عنوان خوشه‌های خشم در شب سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد، چهارشنبه چهاردهم خرداد حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از این شبکه پخش خواهد شد.

خبرگزاری میزان

طبق اعلام روابط عمومی شبکه دو، این قسمت از «عصر خانواده» میزبان دو تن از شاهدان عینی وقایع تاریخی آن روزها، محمد مهمان‌دوست و حسن اصلانی خواهد بود؛ کسانی که خود در جریان قیام مردم پیشوا و ورامین علیه رژیم پهلوی در سال ۱۳۴۲ حضور داشته‌اند. این برنامه با نگاهی مستند و تحلیلی به چگونگی شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد، عوامل تأثیرگذار، روند تحولات آن و سرانجام این رخداد سرنوشت‌ساز می‌پردازد.

«خوشه‌های خشم» کوششی است برای زنده‌نگه‌داشتن خاطره فریادی که از دل مردم برخاست و به نقطه عطفی در مسیر انقلاب اسلامی تبدیل شد؛ فریادی که خون داد، اما هرگز خاموش نشد.

انتهای پیام/

source