Wp Header Logo 1552.png
فعالیت مجدد بوقچی‌های رسانه‌ای ضد ایرانی/ کارمندان صدای آمریکا فراخوانده شدند

در پی تشدید تنش‌های نظامی میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، شبکه صدای آمریکا بخش فارسی خود را به‌سرعت فعال کرد و تعدادی از کارکنان این بخش به‌طور فوری به محل کار فراخوانده شدند. این شبکه پخش برنامه‌های زنده‌اش را بلافاصله از سر گرفت تا تحولات منطقه را به‌صورت لحظه‌ای پوشش دهد.

خبرگزاری میزان

با شروع تجاوز رژیم نامشروع صهیونیستی به کشور عزیزمان ایران شبکه‌های آمریکایی فارسی‌زبان مانند صدای آمریکا که پس از روی کار آمدن ترامپ تعطیل شده بودند، فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.

این شبکه‌ها بازوی رسانه‌ای رژیم کودک‌کش صهیونیستی و حامی اصلی آن شیطان بزرگ آمریکا هستند. 

کمی به عقب بازگردیم و نگاهی به شروع دولت ترامپ بیندازیم خواهیم فهمید که حملات ناجوانمردانه به ایران اسلامی و ترور شهدای هسته ای،  فرماندهان عالی رتبه سپاه پاسداران و نیروهای مسلح و مردم بی دفاع و شریف ایران اسلامی کاملا برنامه ریزی شده و با دخالت و اطلاع کامل حامی اصلی رژیم صهیونیستی آمریکا بود و با کمی دقت بیشتر خواهیم فهمید که چه کار رسانه‌ای برای مشروع جلوه دادن این تجاوز وحشیانه انجام شده است. 

از طرفی آمریکا خود را دوست و خیرخواه و به دنبال مصالحه نشان می‌داد و از طرفی به دنبال طرح و برنامه ریزی برای تجاوز به خاک ایران و شهادت دانشمندان نظامی و هسته‌ای ایران بود. 

تمام این فعالیت‌ها و تجاوزها اگر  بازوی رسانه ای وجود نداشت امکان پذیر نبود بازوی رسانه ای که گاهی به اسم کانال و صفحه اینستاگرام و در برخی موارد رسانه راه اندازی شده و که در خدمت اجنبی و در راستای فضاسازی مسموم در ایران حرکت می‌کند‌.

شبکه اینترنشنال کمتر مشروعیتی در بین مردم دارد و حالا می خواهند با نوع جدید پوشش خبری در شبکه صدای آمریکا دوباره اذهان عمومی را به خود جلب کنند اما این بار قصد آنها داخل کشور است و فضاسازی برای اینکه تجاوز وحشیانه رژیم را عادی‌سازی کرده و قطعا به دنبال ایجاد تنش در داخل کشور هستند.

رسانه بال اصلی یک عملیات است که نی تواند شنیع‌ترین جنایات را عادی جلوه دهد و یک اتفاق ساده را تا حدی بزرگ کند که باعث آشوب در کشور شود.

انتهای پیام/

source