Wp Header Logo 1854.png
سید وحید موسوی: رسانه‌ای‌ها در کنار رزمندگان اسلام ایستاده‌اند

مدیر گروه سیاسی و اجتماعی رادیو گفت‌وگو ضمن اشاره به حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به صدا و سیما گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران در کنار رزمندگان ایران و اسلام ایستاده‌اند.

خبرگزاری میزان

سید وحید موسوی، مدیر گروه سیاسی و اجتماعی رادیو گفت‌وگو، درباره‌ حملات رژیم غاصب صهیونیستی در شرایطی که مذاکرات دیپلماتیک بین ایران و آمریکا در حال برگزاری بود گفت: در شرایطی که کشور در حال مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا بود براساس یک نقشه از پیش طراحی شده و برخلاف گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشور، شورای حکام علیه ایران قطعنامه‌ای را صادر و در پی آن شاهد تعرض سرزمینی رژیم صهیونی علیه ایران بودیم.

وی افزود: این تعرض خلاف همه موازین بین المللی بوده و هست که موجب شهادت سرداران رشید اسلام و مردم غیرنظامی شد. براساس کنوانسیون ژنو حفاظت از جان غیرنظامیان یک اصل است اما می‌بینیم نظام بین‌الملل در یک آنارشی خاص علیه همه این موازین عمل می‌کند.

موسوی در ادامه حملات رژیم صهیونی به ساختمان شیشه‌ای را به شدت محکوم کرده و گفت: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران هم در میدان عمل و هم در میدان رسانه عنان کار را در اختیار گرفته بود، شاهد حمله ناجوانمردانه این رژیم سفاک به ساختمان شیشه‌ای صداو‌سیما بودیم که این هم در اصول جنگی جزو جنایات جنگی محسوب می‌شود. البته رژیم صهیونی از این دست اقدامات در غزه داشته تا صدای آزادی و حق‌طلبی را خاموش کند، اما تجربه نشان داده که ندای آزادی خاموش شدنی نیست و جریان رسانه‌های مقاومت یکصدا علیه اقدامات رژیم صهیونی به پا خاستند.

مدیر گروه سیاسی و اجتماعی رادیو گفت‌وگو، تصریح کرد: در شرایطی که همکاران من در استودیوی رادیو گفت‌وگو برنامه طلوع حماسه را برای مردم تولید و پخش می‌کردند این حمله انجام شد و همکاران شجاع و دلیر من تا آخرین لحظه و بدون ترس به کار خود ادامه دادند که این موضوع در هیچ رسانه‌ای در دنیا دیده نمی‌شود.

بعد از این تحولات آزادی‌خواهان در جهان یکصدا برخاستند و در نقاط مختلف جهان در حمایت از ملت ایران و علیه اقدامات رژیم صهیونیستی فریاد حق سر دادند. 

وی درباره‌ لزوم همراهی و نقش مردم در این شرایط گفت: موضوع مهم در این شرایط اتحاد و همدلی در کشور است که نمودهایش به خوبی در جامعه دیده می‌شود و در پی آن پیام‌های حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی قوت قلبی برای مردم بود که به امید خدا از این شرایط سربلند و پیروز خارج خواهیم شد.

موسوی در پایان به وظیفه اهالی رسانه اشاره کرد و گفت: اهالی رسانه در این شرایط خاص از همه ظرفیت های موجود بهره می‌گیرند و نهضت تولید پیام را با قدرت و قوت ادامه می‌دهند تا نشان دهیم ما در کنار رزمندگان اسلام اما در میدان رسانه تا آخرین لحظه پای کار هستیم.

انتهای پیام/

source