Wp Header Logo 2437.png

مجموعه‌ی نمایشی و آموزشی «قصه خورشید» با شروع ماه محرم ویژه‌ی گروه سنی کودک، با هدف انتقال مفاهیم عاشورا در قالب آموزش‌های اخلاقی، انسانی و شهروندی هر روز حوالی ساعت ۱۴ از قاب شبکه تهران تماشایی می‌شود.

روایت «قصه خورشید» در ماه محرم 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این مجموعه در ۱۰ قسمت تولید شده و تلاش دارد با بهره‌گیری از زبان ساده، روایت داستانی و حضور چهره‌های محبوب کودکان، مفاهیمی، چون همدلی، فداکاری، رعایت نوبت، کمک به دیگران، احترام به قوانین، شجاعت، گفت‌و‌گوی مؤثر، صبر، مسئولیت‌پذیری و احترام به بزرگ‌تر‌ها را به کودکان آموزش دهد.

«خاله نرگس» مجری شناخته‌شده‌ کودک و نوجوان ، به‌عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی این برنامه در کنار شخصیت‌های نمایشی «گندم» (دختر بچه‌ای پرسشگر) و «آقاجون» (راوی دانا) و عمو نیما نقش محوری در هدایت قصه‌ها و آموزش‌ها بر عهده دارد.

در هر قسمت، یکی از آموزه‌های شهروندی همچنین روایت یک قصه از عاشورا برای کودکان بازگو می‌شود. بهره‌گیری از فضای نمایشی، سوال و جواب‌های کودکانه و شیوه‌های روایت غیرمستقیم از ویژگی‌های این مجموعه است.

«قصه خورشید» تولید گروه کودک و خانواده شبکه تهران در روز‌های محرم از شبکه تهران پخش می‌شود.

source