Wp Header Logo 1369.png

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نشست خبری سعید اوحدی؛ معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با محوریت ارائه گزارش جنایت سفاکانه رژیم غاصب صهیونی در نبرد تحمیلی 12 روزه؛ تعداد شهدا، جانبازان، مصدومان و خسارت‌های واردشده به کشور؛ 23 تیرماه در ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

اوحدی در ابتدای این نشست با اشاره به آنکه مهم‌ترین سؤالی که امروز در مواجهه با حمله رژیم سفاک، کودک‌کُش و جنایت‌کار صهیونی در برپایی جنایتی که آن را پشت‌سر گذاشتیم باید پرسید مربوط به هدف این جنایت است و اینکه آیا به واقع این رژیم دنبال تأسیسات هسته‌ای بود؟ یادآور شد: گرچه این حمله تروریستی از نظر بازه زمانی و محدوده جغرافیایی، گستره کمی داشت؛ اما عمق آن بسیار بالا بود.

وی با بیان آنکه جنایت رژیم صهیونی و همراهی آن با مدیریت استکبار جهانی آمریکا در شرایطی به وقوع پیوست که آنها ادعا کردند که دلیل این هدف و حمله تروریستی صورت‌ گرفته مربوط به مسائل هسته‌ای ایران بود، خاطرنشان کرد: همه اینها در شرایطی صورت گرفت که هر دو طرف در میانه مذاکره بودند و خوش‌بینی‌هایی از سوی هر دو طرف مذاکره برای رسیدن به نتیجه مخابره می‌شد. این نخستین مؤلفه‌ای است که نشان می‌دهد هدف از این حمله مسئله هسته‌ای نبود!

هدف رژیم صهیونی ضربه به نظام بود 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به آنکه رژیم غاصب صهیونی سه راهبرد را در این حمله ددمنشانه‌ پیگیری می‌کرد، در تشریح این راهبردها گفت: اولین افرادی که در این حمله تروریستی رژیم سفاک به شهادت رسیدند، فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح، نظامی و انتظامی کشورمان بودند. چرا که این رژیم قصد داشت با زدن فرماندهان ما، قدرت نظامی کشور را فلج کند و راه خود را برای رسیدن به هدف اصلی یعنی ضربه زدن به نظام باز کند.

اوحدی به دومین راهبرد این رژیم در استفاده کردن از پیشرفته‌ترین ادوات نظامی و عوامل جاسوسی برای ایجاد رعب و وحشت میان جامعه اشاره کرد و افزود: دشمن تلاش کرد با زدن فرماندهان و ایجاد رعب و وحشت؛ مردم جامعه را به سمت بی‌نظمی سوق دهد و از میان این بی‌نظمی در مسیر مهمترین خواسته خود، یعنی ضربه زدن به نظام گام بردارد.

نظام جمهوری اسلامی ایران؛ ساختار محور است 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: اما بعد شهادت فرماندهان به ‌سرعت مقام معظم رهبری احکام فرماندهان جدید عالی‌رتبه کشور را صادر کرد و به دنیا ثابت شد که نظام جمهوری اسلامی ایران ساختار محور است و نه فرد محور،‌ بعد از گذشت دو روز از جنگ روایت به شکل کاملا معکوس شد و دشمن یورش کننده به جایگاه مغلوب هدایت شد. چرا که آنها تاریخ را خوب مطالعه نکرده‌اند. ایران هشت سال جنگ تحمیلی را پشت‌ سر گذاشته است؛ ایران سال 1360 را پشت سر گذاشته که بزرگترین و مهمترین افراد شاخص نظام در آن سال توسط دشمنان ترور شدند و با وجود آنکه ایران در بطن و متن جنگ بود با رهبری امام راحل(ره) کوچکترین ضربه‌ای به نظام وارد نشد.

اوحدی با تأکید بر اینکه هر فرماندهی سرمایه این نظام است و پرچم صلابت و حریت کشورمان در دستش است اما اگر بر زمین بیفتد و ترور شود فرمانده دیگر این پرچم سبز حسینی و معرفت انقلابی را بر دوش خواهد کشید، خاطرنشان کرد: شلیک موشک‌های ایرانی سیلی محکمی به رژیم صهیون وارد کرد و آن بی‌نظمی اجتماعی که این رژیم کودک‌کُش، سفاک و جنایت‌کار به‌دنبال ایجاد آن در کشورمان بود امروز گریبان خود آنها را گرفت و رسانه‌ها آرام‌آرام باوجود سانسور شدید مجبور به بازگویی آن صدمه‌‌ها و لطمات به این رژیم غاصب هستند.

بزرگ‌ترین دستاورد نبرد تحمیلی 12 روزه اقتدار

اوحدی تصریح کرد: آنچه بزرگ‌ترین دستاورد این نبرد تحمیلی 12 روزه بود اقتدار؛ اتحاد و همبستگی ملت ایران بود که بار دیگر سیلی محکمی بر صورت تمامی طراحان این نبرد 12 روزه بود. چرا که تمامی معادلات آنها را برهم زد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به آنکه ثمره این اتحاد و هم‌بستگی ملت ایران، «نظم ملی» و «وطن‌دوستی ایمانی مردم» است، گفت: راهبرد سوم رژیم غاصب صهیونی، دراز کردن دستش به سمت ارباب خود با توجه به ضربات و لطمات شدیدی که دیده بود بازمی‌گشت و این‌بار برای دروغ‌گویی و فریب‌کاری طرح حمله با بمب‌افکن‌های «بی دو» آمریکایی برای نخستین بار در طول تاریخ به سایت‌های هسته‌ای کشورمان بود و پاسخ کوبنده ایران در هدف قرار دادن پایگاه نظامی ایالات متحد و در نهایت درخواست آتش‌بس و دست تسلیمی که از سوی این رژیم غاصب و اربابش به آسمان بلند شد.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آنکه امروز سرزمین‌های اشغالی دچار روان‌پریشی و بحران‌های متعدد است، گفت: آنچه که در جامعه ما رخ‌نمایی می‌کند وحدت و یکپارچگی است و این را چه در تشییع شهدای این حادثه جنایت‌کارانه و چه در روزهای بعد از آن در نمونه‌های مختلف مردمی در سراسر کشورمان شاهد بودیم.

اوحدی ادامه داد: اگر دشمن با ریزپرنده‌ها، جاسوس‌ها و سلاح‌های سنگینش به‌دنبال هدف قرار دادن مردم بود امروز این رسانه‌ها، قلم راستین و صداقت‌گویی آنها در کشورمان است که بدل به ریزپرنده‌هایی شده که در کنار بازگویی واقعیت؛ ضربه‌های مهلکی را به روایت قلب، دروغ، فریب و روحیه جنایت‌کارانه و ددمنشانه رژیم غاصب صهیونی و ایالات متحد وارد می‌کند.

اوحدی: «وطن دوستی ایمانی» مردم بالاترین دستاورد جنگ 12روزه بود

مسئولان قدرشناس انسجام ملی و مردمی باشند

اوحدی در فصل دیگر از سخنان خود به وظیفه مسئولان در این برهه و در مواجهه با اتحاد، همبستگی ملت ایران و شکوه غرور این همدلی ملی اشاره کرد و گفت: تمامی مسئولان موظفند که قدرشناس این انسجام و نگهدارنده این همبستگی و پایداری ملتی باشند که حتی با وجود نگرش‌های مختلف وقتی پای خاک به میان آمد همه جانانه، صادقانه، خالصانه و عاشقانه در مسیر حفظ میهن گام برداشتند.

روایت‌های رئیس بنیاد شهید در مواجهه با خانواده شهدا

فصل دیگری از این نشست به روایت‌های سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در همراهی با خانواده‌های شهید کشورمان برگشت و او روایت‌هایی از «هانیه» سه و نیم ساله و «زهرای» هشت و نیم ساله و «محمدعلی» هشت‌ ماهه از یک خانواده که همراه مادرشان به شهادت رسیدند را مطرح کرد و گفت: آیا اینها تأسیسات هسته‌ای بودند؟

روایت دیگر اوحدی به «رایان» دو ماه و «کیان» چهار و نیم ساله از یک خانواده و روایت «احسان» 17‌ساله و «امین» 19‌ساله از خانواده دیگر ارجاع داشت و گفت: آیا اینها تأسیسات هسته‌ای بودند؟

وی افزود: همه اینها و بسیار بیشتر سند جنایت این رژیم سفاک و مهری بر مظلومیت شهدای نبرد تحمیلی 12روزه است. به‌ همین سبب است که مردم برای شهدا احترامی بسیار ویژه و والا قائل هستند.

1062 شهید و 5800 مجروح آمار تجاوز رژیم صهیونی

فصل دیگری از سخنان اوحدی به ارائه به‌روزترین آمارهای این جنایت سفاکانه بازمی‌گشت و یادآور شد: 1062 شهید در پس این یورش ددمنشانه رژیم غاصب صهیونی به پیشگاه ایران عزیز هدیه شد. این آماری است که تا امروز خاکسپاری آنها توسط بنیاد شهید انجام‌شده است.

وی افزود: 5800 مجروح که 100 نفر از آنها بستری و از این میان 35 نفر با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. همچنین 24 پیکر مجهول‌الهویه هنوز در معراج الشهدا حضور دارد.

اوحدی گفت: از میان این شهدا 126 شهید مربوط به زنان غیرتمند کشورمان است و 47 نفر از این شهدا زیر 18 سال بودند. از کودکِ 2 و 9 ماه تا جوانان زیر 18 سال.

معاون رئیس‌جمهور یادآور شد: طی مراسم خاکسپاری چهار مادر در شرایطی به خاک سپرده شدند که دو نفر از آنها کودکی در بطن داشته‌اند و پیکر «رایان» دو ماهه و «محمدعلی» 9 ماهه نیز روی سینه مادرانشان به خاک سپرده شد.

همچنین، اوحدی در ادامه ارائه آمارها به این نکته اشاره کرد که 281 شهید از جمیع شهدا؛ افراد غیرنظامی و مردمی و 107 شهید از جامعه ایثارگری بودند. 39 خانواده با دو شهید؛ 17 خانواده با سه شهید و خانواده‌هایی با تعداد شهدای بالاتر نیز در آمارها ثبت شده است.

انتهای پیام

source