Wp Header Logo 1603.png

معاون وزارت ارتباطات در همایش اینترنت، آینده ایران با بیان اینکه سیاست دولت، اینترنت عمومی برای مردم است، گفت: به دنبال توسعه کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال هستیم.

به دنبال توسعه کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، احسان چیت ساز معاون وزیر ارتباطات در همایش اینترنت، آینده ایران که امروز  در محل وزارت ارتباطات برگزار شد با اشاره به اینکه سیاست فیلترینگ یک سیاست شکست خورده است گفت: ما با سیاستی روبه‌رو هستیم که نه‌تنها به اهداف اعلام‌شده‌اش دست پیدا نکرده، بلکه در بسیاری موارد نتیجه معکوس داشته است.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد مردم از ابزار‌هایی مثل فیلترشکن استفاده می‌کردند که قرار بود با آنها مقابله شود، اما این ابزار‌ها نه‌تنها از بین نرفتند، بلکه گسترش یافتند. این نشان می‌دهد که یک نیاز عمومی در جامعه وجود داشته که به آن پاسخ مناسبی داده نشده است.

چیت‌ساز تصریح کرد: هر زمان مشکلی پیش آمده، سیاست‌گذاران به جای تحلیل دقیق، نشانی غلط به مردم داده‌اند. واقعیت این است که دسترسی‌های نرم افزارها (اپلیکیشن‌)ها به داده‌های کاربر، کاملاً به اجازه خود کاربر بستگی دارد. اگر کاربر به اپلیکیشنی دسترسی ندهد، آن اپ نمی‌تواند به اطلاعاتی مثل صدا، مکان یا دوربین دست پیدا کند.

چیت‌ساز همچنین گفت:با وجود چهار میلیون دانشجو و میلیون‌ها فارغ‌التحصیل دانشگاهی، عجیب است که همچنان اطلاعات نادرست تکرار می‌شود. اینکه بخواهیم یک اپلیکیشن را حذف و یکی دیگر را جایگزین کنیم، بدون درک ریشه‌ای از موضوع، نتیجه‌ای نخواهد داشت.

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات بر اهمیت همکاری و ایجاد ظرفیت‌های آگاهی‌بخشی در جامعه تأکید کرد و افزود: باید بتوانیم سیاست‌های هوشمندانه‌تر و اصلاحات لازم را در حوزه فناوری و اقتصاد دیجیتال اعمال کنیم و در مسیر رشد اقتصادی گام برداریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سیاست دولت، اینترنت باز و عمومی برای مردم است، تصریح کرد: به دنبال توسعه کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال هستیم.

همایش اینترنت، آینده ایران با هدف برگزاری سه نشست تخصصی با موضوعات اقتصاد دیجیتال، فناوری و امنیت، و همچنین تأثیرات اجتماعی اینترنت امروز در دو نوبت صبح و عصر در محل وزارت ارتباطات برگزار شد.

source