Wp Header Logo 2298.png
سه اثر امیر نادری در جشنواره فیلم ارمنستان به نمایش درآمد

بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم زردآلوی طلایی ایروان ارمنستان درحالی به پایان رسید که سه اثر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش کلاسیک این رویداد هنری به نمایش در آمد.

خبرگزاری میزان

طبق اعلام اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فیلم‌های «دونده»، «سازدهنی» و «انتظار» به کارگردانی امیر نادری به ترتیب در روز‌های ۲۳، ۲۵ و ۲۷ تیر ۱۴۰۴ (۱۴، ۱۶ و ۱۸ ژولای ۲۰۲۵) در سالن «رد هال» سینما مسکو نمایش داده شد و مورد استقبال جمع زیادی از علاقه‌مندان قرار گرفت.

این در حالی‌ است که امیر نادری به عنوان رئیس هیئت داوران بخش پانورامای منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی فیلم زردآلوی طلایی ایروان ارمنستان حضور داشت و در روز پایانی این رویداد، جایزه «پاراجانوف» را برای یک عمر دستاورد برجسته هنری در سینمای جهان دریافت کرد.

بیست‌ودومین جشنواره زردآلوی طلایی ایروان از ۲۲ تا ۲۹ تیر ۱۴۰۴ (۱۳ تا ۲۰ ژولای ۲۰۲۵) در پایتخت ارمنستان برگزار شد.

انتهای پیام/

source