Wp Header Logo 1324.png

جشنواره عسل و لبنیات سراب، با برنامه‌های متنوع گردشگری، هنری، فرهنگی و آشپزی سنتی، همراه با امکانات اقامتی، به‌عنوان ویترینی از ظرفیت‌های مختلف گردشگری سراب، آماده استقبال از گردشگران تابستانی است.

جشنواره ای با طعم غذاهای سنتی و معرفی سوغات در سراب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مشاور فرماندار در امور سرمایه‌گذاری و دبیر سومین جشنواره عسل و لبنیات سراب، از ایجاد ۴۲ غرفه برای معرفی سوغات و تولیدات محلی در خروجی شهرستان به سمت اردبیل خبر داد.

داود رفیقی با تشریح جزئیات برنامه‌های سومین جشنواره عسل و لبنیات سراب افزود : برای برگزاری سومین جشنواره عسل و لبنیات در خروجی سراب به سمت اردبیل، ۱۶ محل مسقف برای غرفه‌ها آماده شده است و ۲۵ غرفه جدید نیز ایجاد خواهد شد که در مجموع، ۴۲ غرفه برای معرفی سوغات و محصولات محلی به گردشگران مهیا می‌شود.

وی گفت : این غرفه‌ها شامل بخش‌های متنوع گردشگری، آموزشی و پرورشی، هنری، عشایری و فرهنگی خواهد بود و انواع غذا‌های سنتی همراه با آموزش شیوه تهیه آنها در آشپزخانه‌های تخصصی به بازدیدکنندگان ارائه خواهد شد.

رفیقی با اشاره به فراهم‌کردن امکانات اقامتی و رفاهی افزود : سوئیت فرهنگیان و خوابگاه‌هایی با فضای زیبا، موسیقی سنتی و نمایش‌های محلی برای گردشگران در نظر گرفته شده است تا تجربه‌ای متفاوت از سفر به سراب داشته باشند.

دبیر جشنواره عسل و لبنیات سرای همچنین از برنامه ویژه برای جذب گردشگران عبوری خبر داد و گفت: با همکاری میان دستگاهی، مسافران تبریز و اردبیل به‌محض ورود به شهرستان سراب،  پیامک اطلاع‌رسانی درباره جشنواره را دریافت خواهند کرد.

وی با تأکید بر هماهنگی کامل در سطح شهرستان افزود : عزم جدی در میان دستگاه‌های اجرایی شهرستان شکل گرفته است و جلسات هماهنگی به‌طور منظم برگزار می‌شود. انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی استانی نیز با حمایت‌های خود، نواقص موجود را برطرف کنند. تجربه دو دوره پیشین جشنواره به ما کمک کرده است تا نقاط ضعف را شناسایی و به حداقل برسانیم.

 

source